čítal som o nej nejaké recenzie a že vraj je to v pohode prilba, ale chcel by som aj názor od niekoho kto ju nosí(nosil). ďakujem:))
ja ju mam, v ciernej farbe, spokojnost maximalna, na hlave sedi paradne, odvetrana je fajne... jej tuhost som este nemal prilezitost otestovat ( nastastie . neviem co viac by som ti mal napisat o prilbe :] ale ja som s nou spokojny
pripadne vie mi dakto poradit taku dobru prilbu do 100e max..? cim lacnejsia, tym lepsie.. Ale najviac by ma potesilo, keby ma dakto skusenosti s tou foxou.. ta sa mi dost lubi..
mna chytila za srdce táto tu ju nájdes aj s cenou
neviem aky system nastavovania obvodu hlavy ma ta FOX-ka, tato THE ho ma dost jednoduchy, ale mne sa paci
tak som torosku pogooglil.. Stale sa mi najviac paci ta foxka takze by som bol rad, keby sa nasiel daky jej majitel. Zaujma ma hlavne ako je kvalitna.. na mtbr.com je toho o nej kopec popisane, vela ludi si ju nevie vynachvalit ze aj po roku je v 100% stave a dakto zas, ze sa urvava siltik, pracky a tak.. tak by ma zaujmalo jak je to naozaj
Ta THE je celkom zaujmava.. skoda, ze som na nete nenasiel ziaden kammenny shop v okoli BA kde by ju predavali.. a kedze najviac zavazi ako mi ktora prilba sadne na hlavu, tak neviem neviem... Giro Hex si tiez pojdem skusit.. Ak ju dakto mate co vravite na kvalitu spracovania po istom case pouzivania..?
Tú Foxku budem mať už pomaly 3 roky a som s ňou maximálne spokojný Žiadne problémy so šiltom, ani s prackami .. samozrejme, už na nej vidieť známky opotrebenia, ale tak za to si môžem sám .. holt, konáre neuhnú
Keď si budem kupovať novú prilbu, tak nad ňou budem znovu uvažovať (prípadne ešte Giro Xen) .. ale tú Foxku ti môžem odporúčiť
Daco taketo som chcel videt Som pre nu na 85% rozhodnuty ale pobeham este dake shopy a vyskusam viacero nech potom nelutujem.. Ten Xen je az moc drahy.. ale tiez to neni zle.. Diki moc chalani.. ste mi fakt pomohli
bell slant sa mi dizajnovo celkom pozdava, len ci je urcena na take AM-EN pojazdy, na to sa mi skor zda bell variant ta zas sice nieje spatna ale slant je krajsia
este nikto tu nespominal MET Kaos: http://www.met-helmets.com/home.jsp?idrub=10656
All Mountain prilba, vaha super, vetranie excelentne, polstrovanie troska slabsie. Vozim od leta a spokojny. Predtym som mal Bellky, maju sice lepsi upinaci system-koliesko, ale inak odvetranim je lepsia Met.
no tu metku som skusal.. je to perfektna prilba len jedine co na nej nemozem vystat (ale to maju bohuzial vsetky metky tak) je ta diera v tvare kundy v strede.. vyzera to jak rozseknute a strasne mi to bije oci.. skoda.. ale inak ta helma po vsetkych ostatnych strankach je super..
Vyberal by som medzi Met Kaos a Giro Xen, podla aktualnej ceny:) Ta foxka sa mi nepaci ale iste splni ucel. Avsak ten spoiler je jednoducho smiesny, nema na prilbe co robit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čítal som o nej nejaké recenzie a že vraj je to v pohode prilba, ale chcel by som aj názor od niekoho kto ju nosí(nosil). ďakujem:))
ja ju mam, v ciernej farbe, spokojnost maximalna, na hlave sedi paradne, odvetrana je fajne... jej tuhost som este nemal prilezitost otestovat ( nastastie
http://www.foxeurope.com/Store/Products/3/Bike/Guys/Helmets/Flux+Helmet_20001_255.html
pripadne vie mi dakto poradit taku dobru prilbu do 100e max..? cim lacnejsia, tym lepsie.. Ale najviac by ma potesilo, keby ma dakto skusenosti s tou foxou.. ta sa mi dost lubi..
tu ju nájdes aj s cenou
neviem aky system nastavovania obvodu hlavy ma ta FOX-ka, tato THE ho ma dost jednoduchy, ale mne sa paci
toto by tiez nebola zla volba
Ta THE je celkom zaujmava.. skoda, ze som na nete nenasiel ziaden kammenny shop v okoli BA kde by ju predavali.. a kedze najviac zavazi ako mi ktora prilba sadne na hlavu, tak neviem neviem... Giro Hex si tiez pojdem skusit.. Ak ju dakto mate co vravite na kvalitu spracovania po istom case pouzivania..?
jazdí ju napríklad matheos alebo m4jk...
napíš mail alebo zavolaj jurovi rafajdusovi z bikes unltd... možno bude mať nejakú skladom (áno, je z bratislavy)...
Keď si budem kupovať novú prilbu, tak nad ňou budem znovu uvažovať (prípadne ešte Giro Xen) .. ale tú Foxku ti môžem odporúčiť
http://velosprint.sk/shop/c.446_455_457/uvex-onyx-black-titan-pearl-09.p.10324
http://velosprint.sk/shop/c.446_463_464/bell-slant-silver-white-09.p.10567
http://velosprint.sk/shop/c.446_463_464/bell-variant-matte-black-09.p.10541
bell slant sa mi dizajnovo celkom pozdava, len ci je urcena na take AM-EN pojazdy, na to sa mi skor zda bell variant ta zas sice nieje spatna ale slant je krajsia
All Mountain prilba, vaha super, vetranie excelentne, polstrovanie troska slabsie. Vozim od leta a spokojny. Predtym som mal Bellky, maju sice lepsi upinaci system-koliesko, ale inak odvetranim je lepsia Met.
Vozim ciernu, teda prilbu