Vyskúšal som navrhnúť a ušiť teda vlastnú tašku na náradie tak kuknute že čo poviete. Materiál je nylon takže asi aj niečo vydrží.
posledný komentár: 22. 3. 2025 o 9:22
posledný komentár: 14. 1. 2025 o 14:48
posledný komentár: 22. 3. 2025 o 9:22
posledný komentár: 14. 1. 2025 o 14:48
Btw ak sa ti tieto kapsicky páčia a chcel by si tiež takú tak kukni moje inzeráty ?
long story short na novom biku mi moja inak oblubena restrap zakryvala uchyt na top tube tasku.
tak som sa trosku recol a urobil si vlastnu .
inak cely process a viac foto ak to niekoho zaujima je tu nech tu nespamujem so sto fotkami
https://www.mtbiker.sk/forum/post1903775.html#p1903775
Ahoj mam aj čiernu. Len kvôli fotke lepšie vynikne takéto niečo. Ale na sezónu dávam určite čiernu aby ladila s bikom
Takú rámovú kapsičku presne potrebujem, musím to skúsiť podľa tvojho návodu
Ani ja nie som žiadna švadlena, ale úspešne som si ušil kapsičku. Nemám nafotený celý proces, nenapadlo by ma, že to budem niekedy zdielať. Na internete je ale mnoho návodov ako na to.
Použil som korkom potiahnutú textíliu, ktorú som kúpil z Portugalska, je príjená na dotyk a má celkovo taký naturálny vzhľad.
Vnútri mám jeden vačok na tablet a vertikálne uchytenie pre rezervoár na vodu, dvojlitrový sa mi tam akurát zmestí.
Nie je nepremokavá ale do istej miery vodovzdorná. Kapsička má už takmer 4 roky takže kvalita sa overila
Zo zvyškov látky som si urobil ešte malú kapsičku na hornú rámovú a jednu malú kapsu pre môj full-sus.
Ďakujem, fantázií sa medze nekladú, dá sa s tým vyhrať. Ladiť to musí, pokiaľ niečo neľadí musí to preč
Mám v pláne dať si urobiť novú, koženú. Prípadne ju dať jemne dozdobiť folklórnemu kožušníkovi
Mám v pláne dať si urobiť novú, koženú. Prípadne ju dať jemne dozdobiť folklórnemu kožušníkovi
Hod potom fotky to by mohlo vyzerať zaujímavo
Toto je kúsok pre manželku preto taká pekná ružová
Inak ak by si aj ty chcel takúto tak mi kľudne napíš
Viac foto tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post1904893.html#p1904893
Tak este stale mozem byt