Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Aké shortky s vložkou nosíte pod voľné enduro shortky? Konkrétne mám Endura Humvee. Tie ich vnútorné som už menil 3x a vždy vydržali tak cca 4-5 mesiacov a začali sa párať pri vlozke. Bojím že keď kúpim nejaké poriadnejsie, ale nie vnútorné a bachnem na ne ešte enduro shortky tak bude moc horúco.
mám možno blbu otázku, ako riesite veľkosť oblečenia z netu? je z nejakého principu normálne, že keď nie som si istý veľkosťou a očakávam, že mi sadne trebárs L, objednám si zároveň xl aj m, vyskúšam a následne dve veľkosti vrátim? robí to takto niekto?
Ano niekedy som bral aj 3 velkosti, hlaven pocas korony. Len si pozri naklady na vratenie, napr zo Santini sa moc neoplati zlavneny tovar, lebo tam platis postu naspat.
Ano niekedy som bral aj 3 velkosti, hlaven pocas korony. Len si pozri naklady na vratenie, napr zo Santini sa moc neoplati zlavneny tovar, lebo tam platis postu naspat.
urcite sa oplati priplatit - ale ani tie najdrahsie gate nebudu dobre ked ti strihovo nesadnu.
dalsia vec je vlozka - ja mam radsej tensie a hlavne velmi priedusne vlozky - preto napr. nechcem letne gate od sportful, nepaci sa mi osobne ani ta lacnejsia vlozka od catelli. mne bohuzial sedia gate od jednej dost drahej znacky
aj v lacnych veciach sa da jazdit, no ak si mozes dovolit kvalitu, dopraj si ju
To je mi jasne... Ide mi konkretne o jednu vec - po dlhej dobe na bicykli, ci ma bude rit bolet menej s kvalitnejsou vlozkou ako je napr vo Force nohaviciach (tie mam a som zatial spokojny, aj ked ich zatial nemam s cim porovnat.)
rit musis vysediet nic viac. nieco malo to pomoct moze ale zazraky by som necakal. tak isto treba mat sedlo ktore ti tvarovo sadne - je jedno ci drahe alebo lacne. zaujimava je aj kombinacia vlozka / sedlo kde sa na jednom sedle budes lepsie citit s konkretnou vlozkou na inom sedle s inou
kvalitne materialy a vlozky u drahsich nohavic lepsie odvadzaju pot, rychlejsie schnu a su priedusnejsie - ked je rit v suchu nepari sa
force som vozil - ale na jar/jesen na kratsie vyjazdy ked byvalo chladnejsie. v lete som v tom nevydrzal.
rit musis vysediet nic viac. nieco malo to pomoct moze ale zazraky by som necakal. tak isto treba mat sedlo ktore ti tvarovo sadne - je jedno ci drahe alebo lacne. zaujimava je aj kombinacia vlozka / sedlo kde sa na jednom sedle budes lepsie citit s konkretnou vlozkou na inom sedle s inou
kvalitne materialy a vlozky u drahsich nohavic lepsie odvadzaju pot, rychlejsie schnu a su priedusnejsie - ked je rit v suchu nepari sa
force som vozil - ale na jar/jesen na kratsie vyjazdy ked byvalo chladnejsie. v lete som v tom nevydrzal.
Takze je to skor reklama ako predat drahaie gate, ked pisu casy jazdy? Napr 5+, 8+ a 10+ hodin?
no v tých lacných force by som veru 6h nevydržal, ale naprk mam gate od kelysu a v tých som dal aj 10h a fajn, inač ostatne mam všetko sportful, na cestaku v pohode 5hodín, len riť už ma odsedené za 20 rokov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.com/cycling/clothing/cycling-shorts-trousers/mens-cycling-shorts?menu=1000%2C18%2C12%2C1694&__qf_form-filter=&pgc%5B663%5D%5B929%5D=1&scale_type=9
v tychto som nemal problem so 100 km
https://www.bike24.com/p257640.html?menu=1000,18,12,1694
ale tieto su o nieco lepsie
https://www.bike24.com/p2200251.html?menu=1000,18,12,1694
Tieto by som skúsil.
https://www.bike-discount.de/en/buy/craft-greatness-bike-shorts-liner-with-pad-616447
Ďakujem, objednané. Dúfam že budú držať 😀
Ak zaplatis paypalom, tak v paypali si vies vyziadat preplatenie nakladov na vratenie.
https://www.paypal.com/sk/webapps/mpp/refunded-returns
dalsia vec je vlozka - ja mam radsej tensie a hlavne velmi priedusne vlozky - preto napr. nechcem letne gate od sportful, nepaci sa mi osobne ani ta lacnejsia vlozka od catelli. mne bohuzial sedia gate od jednej dost drahej znacky
kvalitne je uplne inde, vložka, material ,strih
To je mi jasne...
Takze je to skor reklama ako predat drahaie gate, ked pisu casy jazdy? Napr 5+, 8+ a 10+ hodin?