Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Tak aby som sa nebal vytiahnut nohy z domu aj ked viac prituhne.Ak bude sucho teda.
nateraz som kukal po Kalas a Rogelli ako na cenovo dostupnejsie asi.
len pri maloktorych je rozsah teploty pisany ,tak neviem ako to popripade navrstvit.
Akurat je troska drahsia ako tvoj rozpocet /tusim za 145€ som ju zjednal/ ale ma aj odopinatelne rukavy, takze vies pouzit aj ako zateplenu vestu.
Pokial bolo okolo 10C tak som pod nou mal len funkcne pradlo, teraz ked sa troska viac ochladilo vidim to aj na teply dres pod bundu. Mozno bude dobra aj pri nizsich teplotach, ale neoskusal som ju zatial
Po tej Phantom som pozeral kedysi tiež, no nakoniec som zobral najmä kôli llepšj cene tú Pearl Izumi Elite (z 2 linku) a nelutujem, nosím ju od jesene do jary, je to fakt dobrá neprefúkavá bunda. Pri teplote okolo 0 pod ňou nosím len dlhý termo nátelník a úplne v pohode
imro1 ta Pearl Izumi aj ten Phanton sú dobré nebal by som sa isť do hocktorej. Ja ale mám tú dve strany do zadu a som spokojný tak isto. Výhoda ako pri Phantone daju sa odpnuť rukavy a použiť ako vestu. Zatial najnižšia teplota skušana s ňou bola 7° a mal som to na sebe ako vestu a pod ňou len tielko od CRAFT s kratkym rukavom a dres s dlhym rukávam. Vonku ale nefukalo a šiel som poväčšine v lese.
Ja som dnes poriešil Castelli AR Jacket, 6-16 stupňov s jednou vrstvou funkčného prádla, som zvedavý.
Nohavice k tomu Castelli NANOFLEX 5-18 stupňov. Som presvedčený o tom, že s tým budem max spokojný...
Vďaka za tip. Tak som si ich už kúpil - Endura Humvee 3/4 v Sportservise PB. Ako to tu už niekto písal, v Petržalke mali len veľké čísla. Škoda, že tie zľavy neplatia na túto značku. Však to poznáte, aký je rozdiel medzi ženou a mužom pri nákupoch?
Žena kúpi 50 eurovú vec za 30€, ktorú nepotrebuje, muž kúpi 50 eurovú vec za 70, ktorú potrebuje.
Ja mam HARDWEAR http://sk.bbbcycling.com/bike-wear/shoecovers/BWS-04 a tie maju zosilenu patu aj spicku. mal som ich 2x na cestaku a bolo mi v nich teplo aj ked vonku bolo 7 stupnov. predpokladam ze aj okolo nuly a menej nebudu mat problem. ja som zatial spokojny
ma niekto skusenosti s endura gridlock II a windchill II ? ktora je lepsia ? alebo zobrat radsej nieco od Force ?
chcem to hlavne na commuting do prace rano cize nieco proti vetru dazdu a nech to nieco vetra.
dik
windchill je softshelka ktorá premokne (nemá vodný stĺpec) a gridlock je hardshellka s vodným stĺpcom 10 000, priedošnsťou tiež 10 000 a má sieťovanú podšívku ---- sú to úplne odlišné bundy čo porovnávaš a nedá sa povedať ktorá je lepšia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nateraz som kukal po Kalas a Rogelli ako na cenovo dostupnejsie asi.
len pri maloktorych je rozsah teploty pisany ,tak neviem ako to popripade navrstvit.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/bunda-pearl-izumi-elite-softshell-new/5893
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/bunda-pearl-izumi-elite-softshell-cierna/5579
ja som pred nedavnom kupil tuto:
http://www.goreapparel.com/gore-bike-wear-phantom-20-windstopper-soft-shell-jacket/JWPHAS,default,pd.html
Akurat je troska drahsia ako tvoj rozpocet /tusim za 145€ som ju zjednal/ ale ma aj odopinatelne rukavy, takze vies pouzit aj ako zateplenu vestu.
Pokial bolo okolo 10C tak som pod nou mal len funkcne pradlo, teraz ked sa troska viac ochladilo vidim to aj na teply dres pod bundu. Mozno bude dobra aj pri nizsich teplotach, ale neoskusal som ju zatial
Výpredaj -14% PEARL iZUMi Elite Softshell 180 dámska bunda, screaming pink/yellow
119 € -14%
MOC 181 €Nohavice k tomu Castelli NANOFLEX 5-18 stupňov. Som presvedčený o tom, že s tým budem max spokojný...
Moze byt na zimu
Žena kúpi 50 eurovú vec za 30€, ktorú nepotrebuje, muž kúpi 50 eurovú vec za 70, ktorú potrebuje.
chcem to hlavne na commuting do prace rano cize nieco proti vetru dazdu a nech to nieco vetra.
dik