Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-7% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
80,99 €
-7%
MOC 89,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Akcia týždňa -20% Sensor Double Face Set Adventure detský set, deep blue
35,99 €
-20%
MOC 44,99 €
Jaiub presitie akoze na ine miesto alebo len zasili tam kde sa odparala nit po okraji?
Myslim ze legitimna otazka. Nemam skusenost tak sa pytam.
dellax samozrejme, že som to skúsil, ale poslali ma dokelu. že majú plné ruky práce a na webe je 20 percetný výpredaj, nech si kúpim nové. tak asi tak funguje v realite isadore. v zasijem.to to opravili bez problémov.
Pytal som sa ci jachmela netlaci sev zvnutra. To by mi asi vadilo a nemalo by zmysel to sit. Moje gate som kupil za nejakych 30-40, su bez vlozky takze preto riesim cenu ci to je rentabilne. Pri 100 eurovych sa to samozrejme oplati vzdy.
A nove vlozky si bral odkial?
Ak sa môžem opýtať - to odkiaľ si kúpil nové Isadore dresy po 30€ a zimný za 90€? Aj ja chcem.
To si teda dobre vychytal, sledujem ich stránku aj soc. siete ale takú akciu som ešte nevidel. Aj keď pozerám, že najlacnejší dres majú za 100 EUR a to mi nesedí ani s 10% zľavou a 2 za cenu jedného. Ale asi to tak teda vtedy bolo, no. Len závidím.
https://isadore.com/sk/garazovy-vypredaj-pre-muzov