nie je to fixačná obruč na košík, ale zajtra ti pošlem foto ako vyzerá v stojane, mám síce len tu s objemom 750 ml ale ako bonfo potvrdil drží výborne. inak tu na tejto stránke nájdeš aj v iných farbách
Nedá mi nepridať moju skúsenosť. Posledné 2 mesiace používam túto nerezovú fľašu Pura 550ml. Predáva sa aj vo verzii 850ml a 650ml ako termoska. Nieje v nej ani kúsok plastu, čo mi príde ako dobrá vec. Vrchnáky sa dajú použiť rôzne, ale zatiaľ sa mi najviac osvedčil športový uzáver. Super sa z neho pije a zatváranie je tiež jednoduché, ale trochu cviku na to treba na biku. Vrchnák je zo silikónu, čo je super. Ked treba vyvaríš, neplesnivie to, dobre sa čistí a časť z ktorej sa pije je chránená pred bordelom. Osobne je to fľaša, ktroú momentálne použvam už všade- turistika, fitko, bike a dokonca aj do práce . Za mňa len odporúčam.
Nestalo sa mi to zatiaľ. Ten otvor je tak akurát. Voda pekne volne tečie keď piješ, ale nešpliecha. Skúšal som aj slamku, tá netečie vôbec, aj keď fľašu otočíš, ale už musíš ťahať . Tá nakoniec zostala synovi na hokej s termoskou 650ml. Je dosť dlhá aby prešla sieťkou na prilbe. Variabilita silikónových uzaverov je tu super. Dá sa vybrať čo treba a pasujú na všetky veľkosti fľaší.
Keď sme už pri fľašiach, tak mám tu ešte jednu super vecičku podľa maňa-Squeasy Gear. Pôvodne sme ich kupovali pre deti, ale už mám svoje vlastné . Používam ich na jedlo na bike, bežky a pod. pri dlhších tréningoch. Namixujem vločky, ovocie a naplním. Fľaša je vyrobená zo silikónu a obsah sa jednoducho konzumuje aj počas jazdy. Čistí sa to tiež super, nikdy mi to netieklo a to ich používam už viac ako rok. Obsah je 180ml.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ta flasa drzi v kosiku dobre? lebo podla fotky vidim ze ta fixacna obruc je na kosik nejak vysoko, ked je to vobec nato.
http://www.zdraveflase.sk/sportove-flase/