Snažím sa nájsť vhodný PC na predstavec ale jaksi sa stále zháčim, že mi na tom niečo chýba. Zháňam volaco co mi odmerá kadenciu, tep a nastupane vysky a aj si to uchová v pamati, alebo že by to šlo stiahnuť do kompu. A este taky parameter potrebujem - jadnoducha deinstalacia z biku - nakolko na mojich dvoch zakladnych tachacoch ked som to mixloval aby to šlo dole tak sa vymazali data čo ma zamrzelo... Takze nejaky otocny drziak alebo tak nieco...
Co ja viem, 100E? Garmin su navigacie, ne? Navigaciu nechcem. Navyse to je uz za mojim financnym limitom. Možno tak nejaky GPS logger ale to sem nepatri.
Este dodam, rozmerovo aby to bolo co najmensie.
Jo a na meranie tlkotu srdca treba pouzit hrudny pas alebo je aj nieco take mensie len na ruku ci nohu?
Dalej - hladam nieco kde netreba nic dokupovat - vsetko v cene...
Co toto? Aj pulzmeter to vraj ma, aj kadenciu, aj výšku... Aj PC nejaku dokovaciu stanicu... Za 103E...
Asi to veznem...
Ale ešte jedna vec - pouziva niekto ten hrudny pas? Ako sa to nosí? Myslím pohodlie, či to nezavadza pri jazde...
Corsair mas vobec predstavu na co ti ten HR bude ? Ked sa pytas taketo infantilne otazky. Aj napriek tomu ze mi zavadzia a je nepohodlny ho pouzivam a to pouzivam HR od Polaru ktory nieje gumeny Nosi sa na hrudi zhruba vo vyske plexus solaris A len tak k nazvu temy ktora je uplne vystizna. Vyhladavac mi nasiel na tvoj dotaz toto :
Corsair mas vobec predstavu na co ti ten HR bude ?
Naco mi to je ked bez toho som jazdil doteraz (4,5tis tento rok)... Teda asi viem preco, chcem byt este rychlejsi v kopcoch, tak sorac za infantilnu otazku...
Naco mi to je ked bez toho som jazdil doteraz (4,5tis tento rok)... Teda asi viem preco, chcem byt este rychlejsi v kopcoch, tak sorac za infantilnu otazku...
Ahojte, chcela by som sa sýtať tiež na nejaký slušný cyklocomputer. Mne sa celkom páči Sigma BC 1909 HR. A je aj v cenovom rozpočte do 90€. Podmienkou je aby bol bezdrôtový. Ešte sa presne neviem rozhodnúť medzi pulzmetrom a tachometrom so srdečnou frekvenciou, tak aj v tom by som uvítala vaše názory a skúsenosti, nakoľko dosť cvičím, ale veľa času trávim aj na bicykli.
ja som to poriesil tak ze som kupil tachac bez hr ale s vyskomerom, konkretne vdo mc 1.0, za dako 55e, su aj bezdratove ale tusim su len analogove. k tomu pulzmeter, spolu sa vojdes do tych 90e podla mna a mozes aj behavat s pulzmetrom a nie len na bike sledovat pulzy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este dodam, rozmerovo aby to bolo co najmensie.
Jo a na meranie tlkotu srdca treba pouzit hrudny pas alebo je aj nieco take mensie len na ruku ci nohu?
Dalej - hladam nieco kde netreba nic dokupovat - vsetko v cene...
polar nemá výškomer
Co toto? Aj pulzmeter to vraj ma, aj kadenciu, aj výšku... Aj PC nejaku dokovaciu stanicu... Za 103E...
Asi to veznem...
Ale ešte jedna vec - pouziva niekto ten hrudny pas? Ako sa to nosí? Myslím pohodlie, či to nezavadza pri jazde...
Dik za rady.
Vďaka, Váš laločnatec
je sice o 13E drahsi ale oproti 1909 ma vyskomer a ma v baleni aj naramok na ruku ... takze sa da nosit aj pri inych sportovych aktivitach