POtreboval by som od vas radu popripade ci nema dakto skusenost s prilbou author hot shot - http://www.author.sk/verbal/2483/ Ja som pocul ze je velmi krehka. Alebo ci niekto nepozna nejaku inu pripadne kde by som ju mohol najst ale cem aby bola takz ze sa da ta cast na krku oddelit z nej alebo aby stala tak okolo tych 2000Sk.
Doteraz som jazdil na zjadovych tratiach v klasickej XC a vraj to nieje bezpecne, tak som zainvestoval; ) Chcem ist aj na nejake zavody.. normalne AM.EN jazdim len v klasickej prilbe ; )
aha lebo vyzerá riadne luxusne.... super výber
no ja som tiež tak nejak keď idem dáky ten lepší zjazd tak si beriem integrálku ..... ide predsa o zdravie nie o image.... škoda že len vážia tak veľa......
tie the sa pacia aj mne, len som dakde pocul, ze su mrte tazke. dijck, co je na tom pravdy?
btw. tld sa mi nikdy nepacili, su take divne... vseobecne nerobia az taky megasuper dizajn, ake maju meno.
tie the sa pacia aj mne, len som dakde pocul, ze su mrte tazke. dijck, co je na tom pravdy?
btw. tld sa mi nikdy nepacili, su take divne... vseobecne nerobia az taky megasuper dizajn, ake maju meno.
1124g:) presne. Lahucka je uplne. Ale asi ju predam a pojdem do carbonovej, koli pozingu..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ja som tiež tak nejak keď idem dáky ten lepší zjazd tak si beriem integrálku ..... ide predsa o zdravie nie o image.... škoda že len vážia tak veľa......
To si este nevidel najkrajsiu
btw. ja mam Giro MadMax.
Uz sa nevyraba, ale da sa zohnat za slusne peniaze skoro nova.
(sivu) za 3000SK vo Zvolene, odvetranie je velmi dobre a tiez som nazoru
http://www.silverfish-uk.com/products/5 ... gas.php?r=
1124g:) presne. Lahucka je uplne. Ale asi ju predam a pojdem do carbonovej, koli pozingu..