ahojte. Dlhsiu dobu premyslam o kupe gabba od castelli, ale maju v zlave na castelli stranke pazzo s odnimatelnymi rukavmi. Daju sa tieto dva kusy oblecenia porovnat? gabba je vsade vychvalovana, ale je tam rozdiel takmer 100e, co uz nieje az tak malo.mate s nimi skusenost?dakujem.
V tvojom profile čítam, že si z Trnavy tak by nemal byť pre teba problém navštiviť jeden nemenovaný obchod, ktory sa nachadza priamo v Trnave. Kde sa nachadza najdes urcite na strankach castteli kde si nasiel, ze maju zlavu. Ja som tam bol minuly piatok kupit spominanu Gabbu2. Urcite ti ich daju obidve vyskusat a budu vediet poradid. Urcite sa vyznaju ( hovorim z vlastnych skusenosti). Inak u mna vyhrala GABBA prave zo skusenosti prispievatelov na tomto fore.
chod do toho nemenovaneho obchodu v Trnave pri UCM urcite vedia poradit.
vyzera to ze pazzo je z ineho materialu. mala by byt neprefukatelna, ale neviem ako to "dycha".
gabba ma windstoper od gore. je absolutne neprefukatelna a zaroven to nie je "igelitka" v ktorej sa zapotis.
sice sa mi zdala trochu draha, ale po otestovani kupu nelutujem. gabba convertible je maximalne univerzalna vec, ktoru vyuzijes za kazdeho pocasia - od mrazov az do cca 18C
Jazdim aj pri minus 10 ale uz mam pod nou tenku polartec mikroflis mikinu resp bundu a pod tym brynje superthermo dlhy rukav. Lepsia by bola zimna cyklo bunda no nechcem investovat nad 100 eur za zimnu kvalitnu bundu a pod 100 nic kvalitne nie je. Mozno z Decathlonu ale neviem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyzera to ze pazzo je z ineho materialu. mala by byt neprefukatelna, ale neviem ako to "dycha".
gabba ma windstoper od gore. je absolutne neprefukatelna a zaroven to nie je "igelitka" v ktorej sa zapotis.
sice sa mi zdala trochu draha, ale po otestovani kupu nelutujem. gabba convertible je maximalne univerzalna vec, ktoru vyuzijes za kazdeho pocasia - od mrazov az do cca 18C
Gabba Jersey, Highly Breathable and Water-ResistantOtvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
nasiel som to tam v diskusii
Videl som ich tam no nepoznam vlastnosti Gore bund tak som to ani nekupoval. Viem ze C3 je najnizsia rada a oni tam tusim ani vyssiu nemali.