Tiez ma to uchytenie chvilu trapilo, ale potom som zistil, ze ten drziak sa da pekne rozobrat, su tam dve skrutky, tak som len spravil dve diery do kapsicky, dal tam podlozky a s vysledkom som nadmieru spokojny, Akurat zadny diel kapsicky musi byt vystuzeny, na latkovom to tak dobre drzat nebude. A este som par gramov usetril.
Za bežných podmienok je to OK. Dokonca si to pochvaľujú aj kamosi, s ktorými jazdím. Že aj oni to počujú. Samozrejme pri väčšom vetre alebo hluku to nepočuť.
Za bežných podmienok je to OK. Dokonca si to pochvaľujú aj kamosi, s ktorými jazdím. Že aj oni to počujú. Samozrejme pri väčšom vetre alebo hluku to nepočuť.
bubbic Tu som upravil config, aby sa svetlo preplo do rezimu "Night Flash" v case od zapadu do vychodu slnka (predpokladam ze to bude v tom case, ked sa aj displej na garmine prepne do nocneho rezimu). Este to nemam otestovane, ale mohlo by to fungovat, aby sme nemuseli ozaj uz manualne nic nastavovat
Kr1v1 Velke diky. Urcite vyskusam. Skusal som aj ten predosly konfig, nie prilis uspesne. Rozbehat sa mi to podarilo, v datovom poli mi svietili S a svetlo reagovalo na bliziace sa auta blikanim, inak nesvietilo. Potom sa mi rezim z nejakeho dovodu prepom na M a ani za nic ho neviem dostat naspat na S. Bud je nieco zle, alebo ja niecomu nerozumiem. Mam Varia 515 a Garmin Edge 530. Ty si vies prepinat medzi rezimami S/M/N? Ako?
S tymto som aj ja bojoval, az potom som prisiel na to, ze prepinat sa to da na 530tke len tak kostrbato:
Vojdes do konfiguracie displeju (data screens), kde mas to smart lights datove pole, kliknes najskor na zobrazenie tych poli (lebo az vtedy sa to nacita), a potom spat a kliknes na Connect IQ Data Fields, tam na Smart Bike Lights (jedina moznost), a tam uvidis uz aktualny Control mode (S/M/N) a ked na to kliknes, tak to mozes zmenit. Potom odporucam uz nesahat na tlacitko na radare, aby si to zas nemusel takto manualne prepinat
Tak ako pises som to skusal, roznymi cestami, priamo z nastavenia, z nastavenia profilu, pri zapnutej aj vypnutej aktivite, ale k tomu Control modu ma to proste nijak nepustilo. Odinstaloval som SBL, nainstaloval nanovo, hodil som tam novy konfig od teba, nahodil datove pole a hura, zase mam S mod a domace testovanie(rozbeh proti stene ) potvrdilo funkcnost. Vonku vyskusam az casom, ale verim, ze to bude ok.
Taka otazka do plena, ako hodnotite jazdu za niekym s tymto svetlom? Co som sa tu docital, aj z vlastnej skusenosti, ked som ja za niekym isiel, tak sa mi to nezdalo nejake extremne. Minule ma totiz dvaja ebikeri obiehali v kopci na lesnej asfaltke a bol som informovany, ze je to "hrozne neprijemne a treba si to zapinat, len ked jazdia auta"
Minule ma totiz dvaja ebikeri obiehali v kopci na lesnej asfaltke a bol som informovany, ze je to "hrozne neprijemne a treba si to zapinat, len ked jazdia auta"
Ak mysleli motorove vozidla,mal si dovod to pustit.
V lete som jazdil s kolegom. Viac som hákoval ako ťahal. Vôbec som nepociťoval že je to predo mnou. Za mňa super vec. Dokonca aj ja som vedel že je čosi za nami.
Ahoj, dnes som tvoj upravený konfig testol jazdou poobede, keď bolo vidno a koncil po tme.
-Varia svetlo za vidna zhasnúte a začalo blikať len keď išlo auto.
- pri prudkom zabrzdení zasvietilo.
-potom za šera až tmy samo preklopilo na nočný režim, svietilo stále a pri priblíženie áut sa rozblikalo.
Diky super práca. ?
Dobrý večer , potreboval by som radu k pripojeniu VARIA 515 a Garmin 530, kúpil som si radar asi cca pred rokom išiel v pohode ale asi od augusta sa mi radar samovoľne vypína od Garminu 530. Vie mi niekto poradiť ?????
scarinko Do mobilu si nahras Connect IQ appku, v nej si najdes a nainstalujes Smart bike lights a tam si do konfiguracneho riadku pastnes ten riadok.
Potom si v Garmine nastavis v konfiguracii displeja (data screens) Smart bike lights ako datove pole. Konfig je robeny a overeny na G530.
Za mna tiez potvrdzujem funkcnost toho konfigu, dobra robota
igorserbin skus pripojit variu na Pc -otvor aplikaciu Garmin expres a zaktualizuj variu aj edge . ak to nepomoze odpoj v edge menu, senzor varia a pripoj znova.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj to dobre počuješ napr. vo vetre?
Dik za info
###0,73535488#4,4|Dark:1:6:1Es0,r0|RADAR:1:7:1I]1]0|Brake:1:6:1A[-8|:1:0:1D=1##3:Varia 515|Day flash:7|Off:0|Night:6#0::#0:0#B3121##3#0#0
Vojdes do konfiguracie displeju (data screens), kde mas to smart lights datove pole, kliknes najskor na zobrazenie tych poli (lebo az vtedy sa to nacita), a potom spat a kliknes na Connect IQ Data Fields, tam na Smart Bike Lights (jedina moznost), a tam uvidis uz aktualny Control mode (S/M/N) a ked na to kliknes, tak to mozes zmenit. Potom odporucam uz nesahat na tlacitko na radare, aby si to zas nemusel takto manualne prepinat
Taka otazka do plena, ako hodnotite jazdu za niekym s tymto svetlom? Co som sa tu docital, aj z vlastnej skusenosti, ked som ja za niekym isiel, tak sa mi to nezdalo nejake extremne. Minule ma totiz dvaja ebikeri obiehali v kopci na lesnej asfaltke a bol som informovany, ze je to "hrozne neprijemne a treba si to zapinat, len ked jazdia auta"
Ak mysleli motorove vozidla,mal si dovod to pustit.
###0,73535488#4,4|Dark:1:6:1Es0,r0|RADAR:1:7:1I]1]0|Brake:1:6:1A[-8|:1:0:1D=1##3:Varia 515|Day flash:7|Off:0|Night:6#0::#0:0#B3121##3#0#0
Ahoj, dnes som tvoj upravený konfig testol jazdou poobede, keď bolo vidno a koncil po tme.
-Varia svetlo za vidna zhasnúte a začalo blikať len keď išlo auto.
- pri prudkom zabrzdení zasvietilo.
-potom za šera až tmy samo preklopilo na nočný režim, svietilo stále a pri priblíženie áut sa rozblikalo.
Diky super práca. ?
Potom si v Garmine nastavis v konfiguracii displeja (data screens) Smart bike lights ako datove pole. Konfig je robeny a overeny na G530.
Za mna tiez potvrdzujem funkcnost toho konfigu, dobra robota