ja som vcera objavil app pre cyklistov / cadence / .. da sa sparovat aj s radarom a ma vela funkcii, ktore su uz platene .. ta appka asi tiez registruje rozne udaje z radaru, rychlost, pocet aut, atd .. daju sa k nej sparova aj rozne snimace a pod.. ale nemam to vsetko este prestudovane ..
GarminIQ appku 'My bike radar traffic' si vies nainštalovať aj na stary/lacny/bazarovy Edge a robi to co chces (auta, rychlost, pocet, vzdialenost,...)
...Ja Smart Bike Lights pouzivam preto, ze umoznuje Variu programovat a mam to cez den nastavene tak, ze svetlo blika, len ked sa nieco blizi, inak je vypnute...
Vozím GE530. Snažil som sa vygoogliť návod, ako sa to dá naprogramovať a ako sa to vlastne obsluhuje, ale nič som nenašiel. Navyše tej apke celkom nerozumiem. Sú vnej uvedené svetelné sústavy, nie iba radar. Ako na to?
Vozím GE530. Snažil som sa vygoogliť návod, ako sa to dá naprogramovať a ako sa to vlastne obsluhuje, ale nič som nenašiel. Navyše tej apke celkom nerozumiem. Sú vnej uvedené svetelné sústavy, nie iba radar. Ako na to?
Tie svetelne sustavy su zadne a predne svetlo, ak mas len radar, tak logicky len zadne svetlo treba konfigurovat (taillight). No a samotny konfigurator najdes tu: https://maca88.github.io/SmartBikeLights/
Ďakujem. Nebol som dosť múdry z tých navodov, tak som sa opýtal ChatGPT a tu je odpoveď:
Garmin Varia radar (napr. modely RTL515, RCT715 a pod.) má niekoľko režimov svietenia, ale žiaľ, momentálne nepodporuje automatické prepínanie blikania len pri detekcii vozidla. Varia radar neumožňuje nakonfigurovať svetlo tak, aby blikal iba pri priblížení vozidla a inak zostal vypnutý alebo trvalo svietil.
Kks stále sa neviem dokopat k Smart režimu pri 530 iba Manual a Network. Čo robím zle resp čo treba spraviť? Konfiguráciu som vložil podľa typu radru a podľa typu tacho. Treba niečo odfajknúť alebo niečo iné nastaviť?
Ďakujem. Nebol som dosť múdry z tých navodov, tak som sa opýtal ChatGPT a tu je odpoveď:
Garmin Varia radar (napr. modely RTL515, RCT715 a pod.) má niekoľko režimov svietenia, ale žiaľ, momentálne nepodporuje automatické prepínanie blikania len pri detekcii vozidla. Varia radar neumožňuje nakonfigurovať svetlo tak, aby blikal iba pri priblížení vozidla a inak zostal vypnutý alebo trvalo svietil.
Nepodporuje to iba povodne ovladanie od Garminu, s rozsirenim Smart Bike Lights to samozrejme ide.
Kks stále sa neviem dokopat k Smart režimu pri 530 iba Manual a Network. Čo robím zle resp čo treba spraviť? Konfiguráciu som vložil podľa typu radru a podľa typu tacho. Treba niečo odfajknúť alebo niečo iné nastaviť?
Taka blba otazka, ale nepouzivas nahodou Bike Lights Control od rovnakeho developera miesto Smart Bike Lights?
Ja mám len hodinky Garmin a tam to mám nastavené cez Smart Bike Lights blikanie iba pri priblížení auta
530 je cisto tlacitkova, pouzivam dotykovu 830, ale z oficialneho navodu kopirujem:
Changing control modes For Edge 530:
1. Make sure that the lights are paired and connected with your Garmin device
2. On the data screen where you have the data field press the Menu button to open the menu
3. Navigate to Data Fields -> Connect IQ data fields -> Smart Bike Lights -> Control mode and change to the desired mode
ja to mam nastavene na Smart a blika to len ked ide auto, ked nic za mnou nie je tak to nic nerobi
Áno tak to chcem aj ja ..ten režim sa volá Smart a ak máš nastavený tacho na denný/nočný režim displeja tak pri prepnutí na nočný režim displeja ti prepne aj radar na svietenie. Na 830 som to nastavil už asi 2r dozadu ale na 530 stále nie a nie
lapaloma
no ako by si to chcel prepinat ked nemas zariadenie do ktoreho tu apku nahras? varia ma len tie svoje rezimy. ten smart sa nahrava do edge alebo mozno aj hodiniek a tie donutia variu svietit tak ako si to nastavis.
martinsulovsky ano, nocny rezim to prehlasuje a smart po tme nejde. je to aj z dovodu bezpecnosti.
aj preto chcem uz 840 lebo na 530 nez sa vzdy preklikam k niecomu tak ma ide drbnut
info z radaru viem zobraziť aj na iné tachometre a nastaviť by sa to dalo jednorazovo mobilom ... v ideálnom svete a potom už si môžem prepínať mnou nastavené režimy aj na varii priamo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozri si toto vlákno na stránke 34
Tak to je super, dik!
Ja som to robil podla oficialneho navodu developera, na ktory odkazuju v popise apky.
https://github.com/maca88/SmartBikeLights/wiki/Lights-Configurator
https://github.com/maca88/SmartBikeLights/wiki/Lights-Configurator
Tie svetelne sustavy su zadne a predne svetlo, ak mas len radar, tak logicky len zadne svetlo treba konfigurovat (taillight). No a samotny konfigurator najdes tu:
https://maca88.github.io/SmartBikeLights/
Nepodporuje to iba povodne ovladanie od Garminu, s rozsirenim Smart Bike Lights to samozrejme ide.
Taka blba otazka, ale nepouzivas nahodou Bike Lights Control od rovnakeho developera miesto Smart Bike Lights?
Mám SBLights
Ja mám len hodinky Garmin a tam to mám nastavené cez Smart Bike Lights blikanie iba pri priblížení auta
Changing control modes For Edge 530:
1. Make sure that the lights are paired and connected with your Garmin device
2. On the data screen where you have the data field press the Menu button to open the menu
3. Navigate to Data Fields -> Connect IQ data fields -> Smart Bike Lights -> Control mode and change to the desired mode
Áno tak to chcem aj ja ..ten režim sa volá Smart a ak máš nastavený tacho na denný/nočný režim displeja tak pri prepnutí na nočný režim displeja ti prepne aj radar na svietenie. Na 830 som to nastavil už asi 2r dozadu ale na 530 stále nie a nie
no ako by si to chcel prepinat ked nemas zariadenie do ktoreho tu apku nahras? varia ma len tie svoje rezimy. ten smart sa nahrava do edge alebo mozno aj hodiniek a tie donutia variu svietit tak ako si to nastavis.
martinsulovsky ano, nocny rezim to prehlasuje a smart po tme nejde. je to aj z dovodu bezpecnosti.
aj preto chcem uz 840 lebo na 530 nez sa vzdy preklikam k niecomu tak ma ide drbnut
Edge alebo hodinky. Ale netusim, ci nahodou neexistuje nejaka ina apka ako oficialna od Garminu aj pre mobily, ktora to tiez umoznuje.
no nič asi prejdem internety a skúsim niečo nájsť