Ahojte, máte niekto skúsenosť s GPS Lezyne mini GPS y10 (k dispozícii aj tu v e-shope)? Zaujali ma jeho funkcie a oproti ROXom aj cena. Dík za vaše postrehy.
Tondo6 Jedine moze byt problem ak nie je telefon v dosahu v momente, ked ukocujes zaznam. Alebo mobil v dosahu mas, ale ten nema pripojenie na net. Ak je to niektory z tychto pripadov, mozes zaznam len pauznut tlacitkom Spat/zapinanie/vypinanie (lave vrchne) a nechat zariadenie v tom rezime az do momentu, kym nebude v dosahu sparovany mobil s pripojenim na inet. Potom az ukoncis zaznam/ulozis.
Kenai no asi to bude tým internetom. Pretože ten často zapnem až keď upracem bajk a po uložení jazdy. Skúsim to tak vypnúť až keď budú všetky mobilné služby ok pre gps?vďaka za info a prepáčte ak som sa pýtal na niečo čo tu už bolo spomenuté ?
V pohode myslim ze to tu nebolo. Mam to odskusane lebo nemam android ani iphon ako svoje primarne zariadenie a preto to tiez stahujem az pridem domov k telefonu, tak som ten postup musel vylabortovat.
Mám mega xl. Ako to nastaviť, aby mi to bolo použiteľné aj na indoor tréning na trenažéri? Ukazuje mi to iba rýchlosť a teppovku, ale prejdenú vzdialenosť alebo čas jazdy nie. Očakával som, že keď rýchlosť meria z Ant+ senzora na kolese, že z toho bude aj preratavat aj prejdený vzdialenosť a čas jazdy. Pozerám návod a nie som z toho moc múdry.
Potreboval by som radu. Mám LEZYNE Super GPS a brutálne ma vytáča, že pri zobrazení hlásenia o nízkom stave batérie (pod 15%) prestane ukladať trasu až do potvrdenia RESUME alebo SAVE. Kým si to všimnem, tak ubehne aj pol hodiny.
Nedá sa to nejako poriešiť ? Nie je tam nejaké nastavene, kde sa to vypína ?
Ahojte, existuje nejaký "kôš" priečinok v samotnom GPS alebo aplikácií? Dokončil som jazdu a pri synchronizácii mi dalo "sync error". Tak som skúsil znova ale "refresh" kolečko sa točilo dosť dlho, tak som tú jazdu zmazal a potom zistil, že to zmazalo aj z gps a už ju nikde nemám medzitým som aj zistil, že mam plnú pamäť ale gps mi nič nezahlásilo. Dá sa to nejak zachrániť?
Čaute, pred 2 týždňami som si objednal Mega XL a taktiež mám problém s prevýšením. Najskôr mi meralo dvojnásobok reálneho prevýšenia, po najnovšej aktualizácií mám na konci jazdy cca o 80-120 v.m. viac ako v skutočnosti, nadmorskú výšku však ukazuje pri porovnaní s rázcestníkmi presne na cca 5 metrov. Viete poradiť, prípadne je to podľa vás na reklamáciu?
Nechavas ho pred jazdou dostatocne dlho nech si nacita aj GPS a tlak? Ja vzdy pred startom pozriem na hodnotu aktualnej nadmorskej vysky (skutocnu, v mieste kde startujem, poznam). Niekedy mu trva par minut kym sa zrovna a az potom startujem. Vtedy su v.m. +- presne
Včera som hodinu bojoval ako dostať do Lezyne Edhanced Super GPS trať, po ktorej chcem ísť (súbor GPX). Do cca. 50km to bez problémov nahralo, ale 110km nechcelo. Tak som cez stránku https://opengeo.tech/maps/gpx-simplify-optimizer/ znížil počet bodov na cca. 800, a už to šlo.
Koľko max. bodov môže mať GPX pre navigovanie ?
Je možné kúpiť zadný plastový kryt na lezyne mega xl? Po prejazde neroznostou otras vylomil dve plastové zarážky z cyklokompe a už nedrží v drziaku. Nejako sa mi nedarí vyguglit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedá sa to nejako poriešiť ? Nie je tam nejaké nastavene, kde sa to vypína ?
edit: na Lezyne Super. tak neviem ci som Ti pomohol.
Koľko max. bodov môže mať GPX pre navigovanie ?
edit: na Lezyne Super. tak neviem ci som Ti pomohol.
12hod jazda, 14hod celkovy cas. Bez hrudaku. Low batery piplo az pri nahravani na cloud.