Rad by som sa opytal,skor by som potreboval radu.GPS by sa dalo aj do blackbery nainstalovat?Pravdepodobne by som potreboval softwer.Nevie niekto nieco o tom.Alebo ci by som to nevedel hodit na daky mobilny phone.Totizto nechce sa my tolko veci vlacit.Rad by som to mal vsetko po kope t.j. one divice(najlepsie mobil)
Vyskove data sa musia nachadzat v adresari Elevation Data a urcite to nie su tie, ktore mas v adresari SRTM Data. Odkial stiahnut vyskove udaje som pisal na predoslej strane. Cestu nastav do Elevation Data. A este: je pravdepodobne, ze Ozi 3D musi byt registrovany, inak asi nepojde.
a urcite to nie su tie, ktore mas v adresari SRTM Data. Odkial stiahnut vyskove udaje som pisal na predoslej strane. Cestu nastav do Elevation Data.
Všetko je v poriadku, jfab. Adresár SRTM DATA je podadresarom ELEVATION DATA a tak je nastavená aj cesta. Data su presne tie, ktoré tam majú byť. Oziexplorer sa na to nesťažuje minimálne 3 roky. Ozi 3D nemusí byť v plnej verzii, v pohode funguje aj trial, má však obmedzenia napr. v nastavení maximálneho počtu vertikál, nevieš meniť nastavenia tieňov (poloha slnka) a pod. menej podstatné veci.
pouziva tu niekto zvas trekbuddy? potrbujem rady pre mojho znameho ktory si zriesil fon z externou gps. Ja som verny symbianovskemu smartcomgps a 99%spokojnost.
v tom trekbudy by ma zaujimalo ako je to zo zoomovanim map a ci sa neda niako docielit rychlejsie posuvanie po mape (pri prehladavani)
pouziva tu niekto zvas trekbuddy? potrbujem rady pre mojho znameho ktory si zriesil fon z externou gps. Ja som verny symbianovskemu smartcomgps a 99%spokojnost.
v tom trekbudy by ma zaujimalo ako je to zo zoomovanim map a ci sa neda niako docielit rychlejsie posuvanie po mape (pri prehladavani)
pouziva tu niekto zvas trekbuddy? ... ako je to zo zoomovanim map a ci sa neda niako docielit rychlejsie posuvanie po mape (pri prehladavani)
zoomovať nevie, stále zobrazuje mapu 1:1. dajú sa vytvoriť atlasy, kde máš viac vrstiev a prepínaš medzi nimi. vtedy môžeš mať povedzme jednu mapu v rôznych mierkach a používať to ako zoom. posun po mape záleží od veľkosti jednotlivých rezov a od schopností telefónu. viac nájdeš naozaj vo fóre, odkaz tu už niekto dával. ja používam trekbuddy asi pol roka a som spokojný. využívam prakticky len záznam trasy, takže by som sa zaobišiel aj bez máp, ale mám aj nejaké mapy(prevažne klasické turistické)
chcem sa opytat ake GPS aplikacie pre mobily v JAVE pouzivate a ake mate s nimi skusenosti. Ja poznam len TrekBuddy a teraz som si stiahol VlkGPS. Aj ked mam PDA-cko s GPS objednal som si externy Bluetooth GPS modul i-Tec a chcem sa s tym trochu pohrat. Zvazil som to tak ze externy modul z mobilom bude lepsie riesenie pre zaznam tracklogov a jednoduchsiu navigaciu ako sa vsade tahat z PDA-ckom kde hrozi poskodenie a pod. Budem vdacny za kazde info.
Majte sa
Sanc0
PS: Modul mi dorazi zajtra. Po odskusani budem referovat o poznatkoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Všetko je v poriadku, jfab. Adresár SRTM DATA je podadresarom ELEVATION DATA a tak je nastavená aj cesta. Data su presne tie, ktoré tam majú byť. Oziexplorer sa na to nesťažuje minimálne 3 roky. Ozi 3D nemusí byť v plnej verzii, v pohode funguje aj trial, má však obmedzenia napr. v nastavení maximálneho počtu vertikál, nevieš meniť nastavenia tieňov (poloha slnka) a pod. menej podstatné veci.
Všetko, čo potrebuješ máš v SS.
Este by som potreboval vediet co mam nastavit do "parametre 3D mapy"
http://www.trekbuddy.net/
nech znamy pise dotazy na toto forum http://linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewforum.php?f=13 autor programu (kruch) je cech, takze jazykova bariera odpada
zoomovať nevie, stále zobrazuje mapu 1:1. dajú sa vytvoriť atlasy, kde máš viac vrstiev a prepínaš medzi nimi. vtedy môžeš mať povedzme jednu mapu v rôznych mierkach a používať to ako zoom. posun po mape záleží od veľkosti jednotlivých rezov a od schopností telefónu. viac nájdeš naozaj vo fóre, odkaz tu už niekto dával. ja používam trekbuddy asi pol roka a som spokojný. využívam prakticky len záznam trasy, takže by som sa zaobišiel aj bez máp, ale mám aj nejaké mapy(prevažne klasické turistické)
"Navigate"... .... a nebude to skôr nejaká nová aféra? Watergate, Irangate, Navigate?
chcem sa opytat ake GPS aplikacie pre mobily v JAVE pouzivate a ake mate s nimi skusenosti. Ja poznam len TrekBuddy a teraz som si stiahol VlkGPS. Aj ked mam PDA-cko s GPS objednal som si externy Bluetooth GPS modul i-Tec a chcem sa s tym trochu pohrat. Zvazil som to tak ze externy modul z mobilom bude lepsie riesenie pre zaznam tracklogov a jednoduchsiu navigaciu ako sa vsade tahat z PDA-ckom kde hrozi poskodenie a pod. Budem vdacny za kazde info.
Majte sa
Sanc0
PS: Modul mi dorazi zajtra. Po odskusani budem referovat o poznatkoch.