.. tak to si nam vsetkym pomohol
duracer napise ze v bikeshope maju jedine.., a ty sem das odkaz bikeshopu loooool, a druhy odkaz das namiesto batohu sakel, loool, to snad nie je pravda !
pocuj ... marecej tu obom rychlo a uplne presne podla ich poziadavok pomohol. Jedine,co za to dostal zatial,bol vysmech a osocovanie.
Takze viac respektu.
2 billes ...]..expert je ten, co pise kraviny typu: "ja mam sole a zatial som ich neskusal ale myslim ze budu dobre co som sa vozil po byte"
..kde sme sa to dostali ked ma 14-rocny zasran nazyva deckom
2 billes ...]..expert je ten, co pise kraviny typu: "ja mam sole a zatial som ich neskusal ale myslim ze budu dobre co som sa vozil po byte"
vies, normalny clovek pochopi, ze som to myslel zo srandy. takisto ako aj s tym deckom. v obidvoch pripadoch za tym boli smajliky. takze najprv si to uvedom a az potom pis prispevky "vdaka" ktorym tu vznikaju zase OT a hadky...
Na tu ich "akciu" bacha. Neni som si nou tak uplne isty. Stoji sice 976 SK,ale iba ten 5 litrovy. K tomu dostanes postovne 101 Sk,co uz mas hned 1077 SK.
Ak chces 8 litrovy,priplatis si 190 SK. To uz je spolu 1267 SK. Prave nad nim rozmyslam,ale kupim si ho doma v PD.Vyde ma to lacnejsie.
Na tu ich "akciu" bacha. Neni som si nou tak uplne isty. Stoji sice 976 SK,ale iba ten 5 litrovy. K tomu dostanes postovne 101 Sk,co uz mas hned 1077 SK.
Ak chces 8 litrovy,priplatis si 190 SK. To uz je spolu 1267 SK. Prave nad nim rozmyslam,ale kupim si ho doma v PD.Vyde ma to lacnejsie.
len neviem či ked ho kúpiš bežne v obchode dávajú k nemu ten hydrovak
tu Duxo: ten hydrapak je normalne v cene..aspon v Rokosporte,kde ho chcem kupit. Na tej net stranke to len zdoraznili..obchodny tah.Akoze oplati sa aj tak...keby som tu nemal spominany Rokosport pod nosom,kde mam navyse 10% zlavu..tak by som si ho objednal odtial.
...pozeram ze sa tu za tie styri dni co som tu nebol strhli pekne hadky.. ktore vyniesli moju temu az medzi oblubene
....pisal som uz aj slovenskemu distributerovi firmy HydraPack a odpoved mi prisla zial takato "Rezervoár 1,5 l nedovážame, nakoľko dovážame vaky s objemom rezervoára 2 a 3l. Ceny: 2l - 850.- Sk, 3l - 950.- Sk Cena je vrátane poštovného a balného."
O marecejovom linku http://www.nejlepsiceny.cz/pitne-vaky-s ... rvoir.html
som uz vedel aj pred zalozenim tejto temy...obsahuje len mirror na cykloexpert.cz kde som pisal najskor. Ale problem je ze "cykloexperti" si uctuju za postovne 300 Kc a je jedno ci prevod alebo dobierka
http://www.hej.sk/sport-outdoor/shop/2738/pitne-vaky/
ten fox nevyzera zle, len stoji trocha viac ako som kupil ja moj hydrapak ( flume- 1190) a tiez ma objem 2l
...PREDRAZENE...a ani samotne rezervoare tam nemaju
Ale problem je ze "cykloexperti" si uctuju za postovne 300 Kc a je jedno ci prevod alebo dobierka
to je problém pri väčšine shopov, ale dobierka nie je chyba shopu ale pošty, skús niekomu poslať niečo na dobierku do Čiech a uvidíš, že zaplatíš podobnú sumu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://obchod.sportmania.sk/?profile=57 ... 6CID%3D246
http://www.nejlepsiceny.cz/pitne-vaky-s ... rvoir.html
..
duracer napise ze v bikeshope maju jedine.., a ty sem das odkaz bikeshopu loooool, a druhy odkaz das namiesto batohu sakel, loool, to snad nie je pravda !
pocuj ... marecej tu obom rychlo a uplne presne podla ich poziadavok pomohol. Jedine,co za to dostal zatial,bol vysmech a osocovanie.
Takze viac respektu.
vies, normalny clovek pochopi, ze som to myslel zo srandy. takisto ako aj s tym deckom. v obidvoch pripadoch za tym boli smajliky. takze najprv si to uvedom a az potom pis prispevky "vdaka" ktorym tu vznikaju zase OT a hadky...
v akcii Trek sport Liquidator +vodný vak zdarma za 976sk
okrem "o Hocicom" mazali vsetky prispevky, ktore neriesia podstatu veci daneho prispevku,...
v akcii Trek sport Liquidator +vodný vak zdarma za 976sk
len neviem či ked ho kúpiš bežne v obchode dávajú k nemu ten hydrovak
http://www.cyklomania.cz/obchod/Cyklo-batohy--camelbag
....pisal som uz aj slovenskemu distributerovi firmy HydraPack a odpoved mi prisla zial takato "Rezervoár 1,5 l nedovážame, nakoľko dovážame vaky s objemom rezervoára 2 a 3l. Ceny: 2l - 850.- Sk, 3l - 950.- Sk Cena je vrátane poštovného a balného."
O marecejovom linku http://www.nejlepsiceny.cz/pitne-vaky-s ... rvoir.html
som uz vedel aj pred zalozenim tejto temy...obsahuje len mirror na cykloexpert.cz kde som pisal najskor. Ale problem je ze "cykloexperti" si uctuju za postovne 300 Kc a je jedno ci prevod alebo dobierka
ten fox nevyzera zle, len stoji trocha viac ako som kupil ja moj hydrapak ( flume- 1190) a tiez ma objem 2l
...PREDRAZENE...a ani samotne rezervoare tam nemaju
...takto je to prehladnejsie
to je problém pri väčšine shopov, ale dobierka nie je chyba shopu ale pošty, skús niekomu poslať niečo na dobierku do Čiech a uvidíš, že zaplatíš podobnú sumu
...takto je to prehladnejsie
Ja som bol podobneho nazoru ako pepa...