Potrebujem na jesen navleky odolne vetru a dazdu. Zimne neoprenove mam. Chcem nieco tensie na teploty cca 4-12°C. Mal som Craft-y Rain Bootie, ale rozparal sa zadny zips. Vyreklamoval som ich, ale predajca mi vratil eura, lebo ich vraj uz zohnat nevie. Crafty mi maximalne vyhovovali, takze hladam nahradu za ne. Pouzivat ich budem na MTB aj cestu (jazdim s MTB pedalmi). Ktore poradite?
Potrebujem na jesen navleky odolne vetru a dazdu. Zimne neoprenove mam. Chcem nieco tensie na teploty cca 4-12°C. Mal som Craft-y Rain Bootie, ale rozparal sa zadny zips. Vyreklamoval som ich, ale predajca mi vratil eura, lebo ich vraj uz zohnat nevie. Crafty mi maximalne vyhovovali, takze hladam nahradu za ne. Pouzivat ich budem na MTB aj cestu (jazdim s MTB pedalmi). Ktore poradite?
jedny navleky nyna mam, kedze ich uz mam asi 10rokov, neviem ci je to tento typ, pouzivam ich velmi vynimocne - za tie roky som dost pochudol, nedrzia mi na kolene
ci ti budu stacit, zalezi len na tebe, ako znasas kosu
ja osobne bud pouzivam 3/4 gate s membranou na kolenach, alebo kratke gate + dlhe navleky
samozrejme ze to bude na obe nohy onedlho dorazia teamove komplety od nyny aj s navlekmi tak dam vediet
ja uz by som bral radsej cele spodne navleky . nie len kolena
Ok Ďakujem peken sak to ze uz radsej cele lebo aj tak to by osm nepouzival na cely den popripade lne do ruksaku na vyjazd asi varianta dlhych Ďakujem pekne
ja mam tiez nyna na kolena s nejakym windstoperom, ak chces mat kolena v teple tak uplna pohodicka, ale kus sa v tom poti aj ked to nevadi bo je teplo
potom mam na cele nohy BBB, len tam ma stvu tie stitky co su tam prisite, su pri vrchu a reze to na stehnach, odtrhnut sa to neda, vyparat tiez ni tak asi len odstrihnut len to sa bojim ze to bude este viac rezat, na kiu mariu to davaju vsade len to zavadzia a prekaza, alebo keby to dali aspon dole tam by to tak nevadilo
zdravim hľadam navleky na kolena,momentalne mam navleky od kellysu ale nedržia dobre stale sa mi zosuvaju,viete mi poradiť nejake lepšie čo dobre držia?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=45048
teraz idem kupit tieto
http://www.castelli.sk/bike-sport/eshop/62-1-Navleky-na-tretry/0/5/354-Navleky-na-tretry-Castelli-NANO
castelli dali prijemne 25% zlavy,cez Svoradu je ta znacka este lacnejsia
Proste perfektné na všetko, ale sme unavený z vety „mohli by ste ich nosiť na diskotéku“
a este sa chcem sppytat ci to je cena uvedena za jeden lebo je to pisane v j.cisle tak neviem
Ďakujem pekne
ci ti budu stacit, zalezi len na tebe, ako znasas kosu
ja osobne bud pouzivam 3/4 gate s membranou na kolenach, alebo kratke gate + dlhe navleky
ja uz by som bral radsej cele spodne navleky . nie len kolena
Dlhe Roubaix su ok.
potom mam na cele nohy BBB, len tam ma stvu tie stitky co su tam prisite, su pri vrchu a reze to na stehnach, odtrhnut sa to neda, vyparat tiez ni tak asi len odstrihnut len to sa bojim ze to bude este viac rezat, na kiu mariu to davaju vsade len to zavadzia a prekaza, alebo keby to dali aspon dole tam by to tak nevadilo