Ahojte, nemate nejaky tip na dobre dlhe boxerky, alebo kratasy bez vlozky pod zimne dlhe nohavice? Skusal som rozne terma, bezsvove boxerky, ale stale ma po hodine zacali drat. Tak som to potom vyriesil kratasami super giara na dlhe nohavice. No teraz je na kratasy giara cez den este teplo, nie su dobre skladne do dresu, tak ideal by bolo opat sa vratit k hladaniu dobrych boxeriek. Dlhych, ktore sa v rozkroku nepohuzvaju a su z nejakeho prijemneho nedrejuceho materialu je mi casto zima na zadok a v tomto prechodnom období nechcem nosit zimne gorače.
Vopred Vam dakujem za zapojenie sa do diskusie
Mam zimne gace polare 2, ale nechcem nosit gorače v tomto prechodnom období. Ak zacnem jazdit, o tretej je 8stupnov a do siedmej ked je uz 0. Ideal by boli len boxery pod dlhe gace supergiara ktore nie su az tak hrube. Ak si zoberiem kratasy na gace tak tie su spratne na nasledne oblecenie len do batohu. Batoh nenosim. Takze chcem si pod prechodne gate supergiara obleciet dlhe boxerky ktore nederu a vyriesia moj komfort.
Diky za tip, len na moj komfort maju velansvy medzi nohami a to ma potom derie. Dnes som si objednal Dynafit Speed Dryarn M Shorts, tie by mali byt bezsvove a su dlhe az po kolená. rozhodoval som sa este o kupe xbionic invent 4.0. no uvidime, mozno sa este k nim dopracujem.
Vyskusal som Devold JAKTA MERINO 200 - oničom. Su volne na stehnach, naju svybv rozkroku a ten material je uplne tenucky.
Takmer bezsvove Dynafit Speed Dryarn M Shorts maju svy len v rozkroku, riadne obšieté. Neviem co na tom materialy stoji 40e ale to je podla mna aj pri devolte prestrelene.
Ako posledne teraz testujem xbionic invent 4.
V rozkroku su svy na miestach kde nedochadza k treniu a sedlo. Tepelny komfort zatial ok ale bolo len okolo 0 .nohy by mohli byt na stehnach dlhsie, uvidimenci sa nebudu vyhrnat, zatial je to ok.
Píšeš že ťa rôzne gate drú. Malá otázočka, vyskúšal si používať krém na prdel?
Aby som bol k téme- používam spodné gate tiež keď mrzne, Lasting Adam (polypropylén), ploché švy majú len v rozkroku, drenie som zatiaľ na výjazdoch do 5 hodín nezistil.
Píšeš že ťa rôzne gate drú. Malá otázočka, vyskúšal si používať krém na prdel?
Aby som bol k téme- používam spodné gate tiež keď mrzne, Lasting Adam (polypropylén), ploché švy majú len v rozkroku, drenie som zatiaľ na výjazdoch do 5 hodín nezistil.
Ano pouzivam krem skoro kazdy vyjazd. Ak su švy v rozkroku vydrzim tak polhodku bez nasledkov na cestaku, na horaku hodinu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že splnili očakávanie, príjemné na tele, pod zimnými gaťami sa nehúžvali. Dokonca sú obojstranné, minus side strana je hrejivá ( mal som dnes ) a plus side strana asi pre teplé dni ?
https://www.sensor.cz/sensor-merino-active-3-pack-panske-trenky-cerna-modra-deep-blue_z31923/#18268
Veľkosť som volil podľa tabuľky, v páse sedia dobre, dĺžka do pol stehien, ale mám tenké nohy, tak v obvode okolo stehien sú voľnejšie.
Sensor DOUBLE FACE boxerky, 3-pack, čierna/zafír/sivá
66,99 €
Dnes som prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že splnili očakávanie, príjemné na tele, pod zimnými gaťami sa nehúžvali. Dokonca sú obojstranné, minus side strana je hrejivá ( mal som dnes ) a plus side strana asi pre teplé dni ?
https://www.sensor.cz/sensor-merino-active-3-pack-panske-trenky-cerna-modra-deep-blue_z31923/#18268
Veľkosť som volil podľa tabuľky, v páse sedia dobre, dĺžka do pol stehien, ale mám tenké nohy, tak v obvode okolo stehien sú voľnejšie.
Diky za tip, len na moj komfort maju velansvy medzi nohami a to ma potom derie. Dnes som si objednal Dynafit Speed Dryarn M Shorts, tie by mali byt bezsvove a su dlhe az po kolená. rozhodoval som sa este o kupe xbionic invent 4.0. no uvidime, mozno sa este k nim dopracujem.
Sensor DOUBLE FACE boxerky, 3-pack, čierna/zafír/sivá
66,99 €
Takmer bezsvove Dynafit Speed Dryarn M Shorts maju svy len v rozkroku, riadne obšieté. Neviem co na tom materialy stoji 40e ale to je podla mna aj pri devolte prestrelene.
Ako posledne teraz testujem xbionic invent 4.
V rozkroku su svy na miestach kde nedochadza k treniu a sedlo. Tepelny komfort zatial ok ale bolo len okolo 0 .nohy by mohli byt na stehnach dlhsie, uvidimenci sa nebudu vyhrnat, zatial je to ok.
Prikladam foto dynafitu bezsvovych termo
Ano pouzivam krem skoro kazdy vyjazd. Ak su švy v rozkroku vydrzim tak polhodku bez nasledkov na cestaku, na horaku hodinu.