Prosím vás nepoužívate niekto? Dnes som to použil 1x na biku všetko v poriadku ale nechce mi exportovať data do PC (presne do aplikácie MioShare) treba to nejako v zariadení potvrdiť?
Aj ja používam Magellan firmware aj Desktop tool. Problém je, že keď naimportuješ dáta z počítača, tak normálne klikneš na ten záznam vyjazdu v kalendári a môžeš s ním pracovať (prezerať a exportovať). Ale akonáhle chceš prezerať iný deň, alebo reštartneš program, tak program po kliknutí na výjazd padne do chyby. Najprv so mnou komunikoval ich helpdesk, ale keď zistili, že mám HW Mio a nie ich brand (hoci je to presne to isté) a že som z opačnej strany sveta, tak z toho vykľučkovali... stax tebe to fachčí bez problému? Inak súhlas so stax, Mio SW nestojí za nič... S HW zatiaľ spokojnosť.
stiahol som aj Magellan zariadenie mi ukaže, že je pripojené aj vsetko ale ak spustim web aplikaciu s kalendarom kde by mali byt moje cesty tak tam nic nie je...je tam nula..
stax ale tiež pracuješ iba so záznamom resp. záznamami, ktoré si práve importol z počítača do desktop toolu? Ja to tiež robím - export do súboru a šup na Sports Tracker a MTBiker výjazdy...
matko882 tak potom jedine ich helpdesk... Magellan boli fakt ochotní, komunikovali, až do doby, kým nepýtali SN cyklopočítača a zistili že je to Mio , Potom sa velice ospravedlnili a odkázali ma na Mio... Mio som nekontaktoval, lebo ten web stojí za prd... Radšej do gpx-ka a Sports Tracker, Endomondo, Strava a pod...
Alebo ešte jeden variant - telefón s Ant+ a mobilnú appku (IpBike a IpSenzorMan). Ja som pred 2 týždňami nafasoval Xperiu Z3 compact a bez problému vie komunikovať s pásom aj so spoločným senzorom kadencia/rýchlosť. Aj Locus vie Ant+ ...
Ale to by ti vlastne postačovali už iba tie senzory a nepotrebuješ Mio 105
Oživím staršiu tému. Ako ste spokojný s Mio 105 a hlavne so softvérom. Udialo sa za ten rok niečo v tejto oblasti? Mám Polar CS400 no ten už zjavne nikto nepodporuje a keď mi umrú speed sezory nové nekúpim. tiež soft ktorý ide korektne max po Win 8.1, a v neposlednom rade taká drobnosť ako infračervený port a 64 bit systém v dnešnej dobe viem iba o originálnom od Polaru za neadekvátnu cenu.
Polar má softvér naparádu, tiež viem z neho prečítať súbory v PC a ďalej s nim pracovať. Ako má toto riešené Mio? Dá sa v ňom niečo vidieť aj bez softvéru, dá sa mať údaje u seba v PC offline bez toho aby som ich musel najskôr niekde uploadovať? A ešte jedna otázočka má Mio barometrický výškomer a možnosť počas jazdy "odkliknúť" úsek - t.j. že z bodu A do bodu B v rámci výjazdu si viem kuknúť medzičas (či už doma v PC alebo za jazdy ide mi o to manuálne odkliknutie začiatku a konca úseku).
Samotný HW a firmware v ňom podľa mňa OK.
Bohužiaľ na poli PC toolu nula celá nič, mioshare web stránka pre upload výjazdov dosť veľká bieda a zrejme nehrozí nejaké zlepšenie.
Ešte že to má synchronizáciu na konto Endomondo a Stravu pri uploade dát z Mio a fukne to ten výjazd aj tam.
Rovnaký HW používa aj austrálsky Magellan, ktorý má oveľa lepší PC tool, ale majú nejaký bug pre naše locales, ktorý neboli ochotní kvôli jednému človeku na opačnej strane zemegule riešiť (navyše keď ani od nich nekúpil HW ).
Barometrický výškomer má.
Ak myslíš medzičasy (LAPS), tak to má, ale ja to nepoužívam.
Vďaka, a cez Magellan PC tool tacho komunikuje (resp. aký má bug)? stax písal že ho používa offline. V podstate to tak chcem ja, offline stiahnuť údaje a keď chcem tak spraviť export .gpx a šup manuálne na stravu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Web stránka Magellan Active je na http://active.magellangps.com/
Pozor okrem tohto offline Desktop Toolu existuje aj driver, ktorý po pripojení cyklopočítača priamo uploaduje záznamy na web http://www.magellancyclo.com/ t.j. na PC nemáš offline nič...
Ale to by ti vlastne postačovali už iba tie senzory a nepotrebuješ Mio 105
Polar má softvér naparádu, tiež viem z neho prečítať súbory v PC a ďalej s nim pracovať. Ako má toto riešené Mio? Dá sa v ňom niečo vidieť aj bez softvéru, dá sa mať údaje u seba v PC offline bez toho aby som ich musel najskôr niekde uploadovať? A ešte jedna otázočka má Mio barometrický výškomer a možnosť počas jazdy "odkliknúť" úsek - t.j. že z bodu A do bodu B v rámci výjazdu si viem kuknúť medzičas (či už doma v PC alebo za jazdy ide mi o to manuálne odkliknutie začiatku a konca úseku).
Bohužiaľ na poli PC toolu nula celá nič, mioshare web stránka pre upload výjazdov dosť veľká bieda a zrejme nehrozí nejaké zlepšenie.
Ešte že to má synchronizáciu na konto Endomondo a Stravu pri uploade dát z Mio a fukne to ten výjazd aj tam.
Rovnaký HW používa aj austrálsky Magellan, ktorý má oveľa lepší PC tool, ale majú nejaký bug pre naše locales, ktorý neboli ochotní kvôli jednému človeku na opačnej strane zemegule riešiť (navyše keď ani od nich nekúpil HW
Barometrický výškomer má.
Ak myslíš medzičasy (LAPS), tak to má, ale ja to nepoužívam.