cele to forum je o hovne. Vacsiniu ked prelistujes xy stra odkaze ta do dalsej temy dalsej....a napokon v poslednej zistis, ze to nie je pre uzivatelo Defy+ ale len Defy a tak dookola. Za cely vecer (pri mojej ang) som nenasiel nic solidne
Ja som úspešne vyskúšal na HTC Wildfire viac custom ROM-iek. Nikde, vrátane xda-developers som ani ja nenašiel ucelený návod na flashnutie ROM. Chce to čas a čítať rôzne fóra. Pokiaľ nevieš presne, čo píšu v návode, tak to radšej nerob. Vždy existuje malá, ale predsa len šanca, že si mobil brick-neš.
ako ja som robil viac HTC-iek a vzdy uspesne. Momentalne som len odomkol Defy+ a cez root uninstaler som odinstaloval vsetky hovadiny od fakebooku az po.......no a aj origo droid je teraz slusny a nebezia mi v pamati zbytocnosti
hodil som ho niekolkokrat do nadoby s vodou, vydrzal. Musis vsak davat pozor, aby si nevytiahol krytku usb, pripadne krytku konektora sluchatok, lebo ja som to mal otvorene a vykupal som ho v Hrone. Voda sa dostala pod kryt, no neznicila ochranne nalepky (ktore scervenaju), takze som ho vysusil a funguje dalej
Official CyanogenMod support is ONLY for the Defy yet, NOT the Defy+.
skusal som uz viac ROMiek a ako tak funguju. Akurat bateria sa dobija na nejakych 77%
Ja som sa emailom na DEFY+ pýtal v sunnysofte Bratislava,
či sa dá do DEFY+ nahrať aj slovenčina a odpoveď bola:
- je mozne nahratie aj slovenciny, aj ked to je v podstate prehratie oficialnej ROM na tzv. custom, ktora obsahuje aj ine jazyky
- toto vykonavame aj my v cene 18€, prichadzate tym ale o zaruku.
Root + CM9 a som veľmi spokojný. Oproti Gingerbread a MotoBlur je o dosť rýchlejšia. Jediné čo ma trochu potrápilo bola batéria, ktorá sa nenabíjala na 100% ale len na 82%. Stačilo nahrať 2 súbory (hľadaj na XDA developers Defy+ battery fix. neviem už presne ktorý som použil. chcelo to viac pokusov) a v boot manager-i vymazať štatistiky batérie. Odvtedy bez problémov. V CM9 je aj slovenčina, no nie je preložené úplne všetko.
Zatiaľ som úspešne absolvoval 1. časť. Je to fajn návod pre začiatočníkov. Pri 1. časti v 7 bode je však potrebné stlačiť tlačidlo "+" aj "-" naraz. Mne to funguje takto.
Druhu časť som nerobil preto, lebo som chcel skúsiť ako sa bude chovať pôvodný systém po vypnutí nepotrebných vecí. Ale po dni experimentovania som pristúpil aj na druhú časť, a nahral som si tam najnovšiu verziu CM9 čím som si zrýchlil telefón.
Body 19. a 20. v druhej časti mi nešli, tak som ich preskočil. Mne to fungovalo aj bez nich.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si zorientovaný aspoň v základných pojmoch ako je s-off, recovery atd... ?
Ak nie, pozrie napr.sem : http://android-sk.sk/index.php/faq
Ja som úspešne vyskúšal na HTC Wildfire viac custom ROM-iek. Nikde, vrátane xda-developers som ani ja nenašiel ucelený návod na flashnutie ROM. Chce to čas a čítať rôzne fóra. Pokiaľ nevieš presne, čo píšu v návode, tak to radšej nerob. Vždy existuje malá, ale predsa len šanca, že si mobil brick-neš.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353003
skusal som uz viac ROMiek a ako tak funguju. Akurat bateria sa dobija na nejakych 77%
M.
či sa dá do DEFY+ nahrať aj slovenčina a odpoveď bola:
- je mozne nahratie aj slovenciny, aj ked to je v podstate prehratie oficialnej ROM na tzv. custom, ktora obsahuje aj ine jazyky
- toto vykonavame aj my v cene 18€, prichadzate tym ale o zaruku.
vopred vdaka:)
http://techdraginfo.blogspot.com/2012/07/install-cyanogenmod-9-android-404-ics.html
Ak ju nemáš rootnutu, tak návod je tu. Odskúšaný ho nemám, robil som to podľa iného, ale ten už neviem nájsť.
http://www.androidauthority.com/how-to-root-your-motorola-defy-plus-40437/
Pokiaľ máš vyššiu verziu OS v základe ( 2.3.6 ), tak je treba použiť tento návod:
http://www.urwigo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=30:motorola-defy-plus&catid=3:clanky&Itemid=22
Zatiaľ som úspešne absolvoval 1. časť. Je to fajn návod pre začiatočníkov. Pri 1. časti v 7 bode je však potrebné stlačiť tlačidlo "+" aj "-" naraz. Mne to funguje takto.
Body 19. a 20. v druhej časti mi nešli, tak som ich preskočil. Mne to fungovalo aj bez nich.