Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
Tiež som bral čiernu, nemám rád príliš krikľavé farby. Bicykel mám čierno/bielo/žltý, k tomu modrá a oranžová nič moc . Tie 4 skrutky sa neopotrebujú keď to budem často vymieňať? Vyzerajú dosť lacno.
Ma to klasicky metricky zavit, skrutky das hocijake ine nove. Len opatrne pritahovat a nestrhnut zavit v helme. Tak ale reklamovat sa da. Proste vec ako hociktora ina. Ked sa nestaras a nevazis si to, tak sa vec ***** a musis kupovat nove.
Zdar, aku enduro/am prilbu by ste odporucili? Ano viem najlepsie je si prilbu vyskusat, ale aku by ste odporucili bez ohladu na to. Ktora ma podla vas dobre spracovanie, dizajn, vychytavky atd ? ... Moji kandidati : ISX trail, UVEX quatro, Uvex finale, Cratoni Allset.. ma to byt prilba do 100 eur
Giro Hex za mňa ... teraz mám aj Specialized Ambush, ktorá je síce ľahšia, hlbšia vzadu ale ja neviem, ako neni zlá, sedí celkom ... tá Hex je stále podľa mňa top aj pocit na čele pri nosení aj vetranie aj upínanie vzadu a ešte Giro Feature keď viac AM
Zdar, aku enduro/am prilbu by ste odporucili? Ano viem najlepsie je si prilbu vyskusat, ale aku by ste odporucili bez ohladu na to. Ktora ma podla vas dobre spracovanie, dizajn, vychytavky atd ? ... Moji kandidati : ISX trail, UVEX quatro, Uvex finale, Cratoni Allset.. ma to byt prilba do 100 eur
Mavic CrossMax Enduro
len pozor, Mko je napriek uvadzanemu obvodu hlavy na sirku dost uzke
Marinada - pokúsim sa potom urobiť krátku recenziu. Budem ju mať až po 17.5. keďže ešte nie je v predaji....
Mám doma ešte BBB Varello, asi za 50 euro, tiež má sieťku, akurát, že mi praskla na zátylku. Vletel som do kríkov, odtrhlo mi z nej šilt a ako som sa zachytil o konár - zaprela sa mi popruhom pod krk a vzadu pukla....a špiny z BBB, mi ju nechceli zobrať na výmenu za novú, lebo vraj to som urobil schválne, že hentak nepraskajú tie prilby....
Tak ludia skusaju kadeco a firmy sa brania. Potom obcas doplati aj cestny clovek. Mne pukla Uvex Quatro. Este minuly roky a vsimol som si to dva tyzdne dozazdu.
_Adrian_ tá alpina vyzerá super, jednu prilbu tejto značky mám doma a sedla mi zo všetkých čo som mal úplne najlepšie, fakt komfortná, táto bude na tom asi tiež veľmi dobre, keď budem vyberať novú tak ju určite zahrniem do výberu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ma to klasicky metricky zavit, skrutky das hocijake ine nove. Len opatrne pritahovat a nestrhnut zavit v helme. Tak ale reklamovat sa da. Proste vec ako hociktora ina. Ked sa nestaras a nevazis si to, tak sa vec ***** a musis kupovat nove.
Mavic CrossMax Enduro
len pozor, Mko je napriek uvadzanemu obvodu hlavy na sirku dost uzke
Mám doma ešte BBB Varello, asi za 50 euro, tiež má sieťku, akurát, že mi praskla na zátylku. Vletel som do kríkov, odtrhlo mi z nej šilt a ako som sa zachytil o konár - zaprela sa mi popruhom pod krk a vzadu pukla....a špiny z BBB, mi ju nechceli zobrať na výmenu za novú, lebo vraj to som urobil schválne, že hentak nepraskajú tie prilby....
Resp. to zvalili na kameru, čiže keď mi predajca sľubuje výmenný program, tak to beriem ako "medík pre zákazníka"