Prosím o nasledovné informácie k tomuto nosiču bicyklov na ťažné zariadenie: http://www.kupkolo.cz/produkty/Nosice_72/Nosic-PISA-na-tazne-zarizeni-pro-tri-kola_4214.html
a) skúsenosti existujúcich majiteľov, vlastnosti, spoľahlivosť, komfort obsluhy, výhody, nevýhody ...
b) rozmery nosiča, aby som vedel či ho budem môcť po použití a zložení z ťažného zariadenia (TZ) uložiť v kufri vozidla.
c) návrh ekvivalentného resp. lepšieho výrobku v tejto cenovej kategórii. Našiel som napríklad značkový thule 6930 za mierne vyššiu cenu ale bez rýchloupínania na TZ.
Ďakujem.
ja bojujem na taznom s 3 enduro bikami uz. Nemam problem ani tak s dotykanim bikov, ale s raditkami. na jednom musim vzdy povolit predstavec a mierne ich otocit. Na mojom nosici totiz nedokazem posuvat bike do stran. Uz ma to zacina hnevat, lebo tie sroby na predstavci to casom nevydrzia a je to zbytocne zdrzovanie
Ak sa da, tak doporucujem davat jeden bike s otocenymi riaditkami a potom sa nebudu zrazat.
https://www.alza.sk/auto/pro-user-fg2-nosic-na-dva-bicykle-eu-certifikacia-d12272862.htm
Aké sú s vaše skúsenosti s ním? Stabilita na aute pri prevoze 2x e biku ? Je to v pohode alebo sa oplatí dvojnásobná investícia do Thule napr epos.
Thule je ***** ale či stoji zato ten rozdiel v cene...
Bajky sa hýbu viacej ako na Thule čo má známy ale len nepatrne viac, nosič ako taký je pevný.
presiel som s bosalu na thule. nie preto ze by bol bosal zly, proste som chcel thule epos. jazdim vela, min rok som napocital cez 40 vyjazdov s bajkami ( 3 endura, 2 ebajky + detsky ) a ten komfort pri nakladani a vykladani mi proste o to stal. hlavne ak mas atypicke ramy ako napr yt capra a podobne- bezne sa nam stavalo ze ked sme nahadzovali treti bajk, prve dve sme museli dat dole a spekulovat. na bosali sa mi tiez podarilo oskriet vonkajsie nohy vidlice ked pri ceste narazali o seba, neskor som kupil gumene oddelovace. na thule to nehrozi. ak mas dalsie otazky kludne do PM
edit : pri bosali sa mi cca po 3 mesiacoch zacali jemne opotrebuvavat racne utahovania, akoby boli s meksieho plastu, u thule ziadne opotrebenie nevidim.
tiez ma na thule epos dost zaujali doplnky ako montazny stojan, kolieska na tahanie a moznost dodatocneho zamknutia, napr ked dojazdime v bajkparku a ideme este na kofcu, predsalen tie obycajne zamky su take nijake.
Sirsie gumy: neviem ako myslis, ja mam 2.6 a nemam s tym problem
Dlhy bike uz je problem, ale mam 29" XL spectral, ktory nikam nepasuje, takze ma to neprekvapuje.
Co sa mi na Atere nepaci, su tie tyce na uchytenie ramu - pri thule mozes dat lahko prvy bike, potom cez neho prestrcit tyc kde ti pasuje, dat druhy bike a tak dalej. Pri Atere musis vymysliet kadial pojdu tyce a aj potom dat prvy bike, co je otravne.
18cm su tie starsie verzie, novsie uz maju 23 a 24 cm (Strada trail 2, E-bike, alebo E-bike XL, pripadne 21cm Genio pro)
To vysvetlis jednoducho. Stoji tak liter. To je skoro ako lacnejsi bicykel. Ale leby si kupoval bicykel, tak by to bolo ovela viac ako liter a teda ten nosic je lacnejsi a je to vyhodne.
Takto nejako sa obhajuju projekty v niektorych korporatoch. Vyskusaj, mozno ti to aj doma prejde.
Každopádne späť ku mojej dileme - pátraním a na základe skúseností iných userov som zistil, že Epos nie je bájny jednorožec s unikátnou technológiou, ale už sú aj iní výrobcovia, ktorí ten nápad kopírujú. Napr. pomerne verná kópia je Spinder TX2 s takmer totožnou technológiou ale polovičnou cenou, resp. Buzzrack E-scorpion XL za nejakých slabých 500.
Ak máte niekto s nimi praktickú skúsenosť, neváhajte sa podeliť. Pre mňa je potrebná skladnosť (nemám veľa miesta v garáži), pevnosť na dve električky s integrovanými baterkami v ráme a bezpečnosť (z titulu krádeže) počas prepravy.