Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend tričko, Jet Heather/Black
60,99 €
-12%
MOC 76,99 €
Výpredaj -27% Sportful Fiandre Thermal Layer tričko, biela/sivá
42,99 €
-27%
MOC 66,99 €
Výpredaj -23% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
55,99 €
-23%
MOC 80,99 €
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Ešte dodám že denne najazdím cca 30 km "po meste", jazdím úplne kludne, pomaly (žiadne potenie).
Oboje by mali mať membránu vpredu, pre Force hovorí jednoznačne cena, oplatí sa priplatiť alebo Force urobia rovnakú robotu?
Trencle pod nohavice som zatiaľ našiel len tieto: https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/nohavice/panske-kratke/silvini-vnutorne-kratasy-samostatne-panske-cierne.html
prípadne teda aj niečo s trakmi https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/nohavice/panske-kratke/force-b38-kratasy-s-trakmi-a-vlozkou-cierne.html ale len v prípade že vložka je kvalitnejšia.
savings SILVINI Inner cyklovložka, čierna
od 19,39 € savings
MOC 31,99 €-22% FORCE B38 nohavice, čierna
od 24,99 € -22%
MOC 36,99 €Vie sa k nim niekto vyjadriť? Najlepšie s osobnou skúsenosťou. Diki.
Movenza: fajnovejsie, mne osobne sa pomerne rychlo zacali zmolkovat na zadku - asi sa prederu, nepovedal by som, ze su hodne takmer dvojnasobnej ceny
na bike + stare potrhane/predrate cyklogate,
na bezky ich nenosim, kedze som dost naruzivy bezkar, tak mam na to ine oblecenie, ale v minulosti som tento typ gati na bezky (na turisticky vylet, na nejaku treningovu makacku je v nich priteplo) pouzival,
este by som povedal, ze pri + 10 by som v nich znacne trpel
Pri 10 stupňoch si trpel v SIlvini, či Force?
Diki
mne osobne je teplo v oboch, spravidla ich volim ked mrzne, resp. ked je nad nulou, ale su aj nejake zrazky
tiez to tak nosim - dam si cyklogate a na to dlhe bez vlozky. pokial chces este pod to dat pri minusoch spodky tak ina moznost asi nieje - lebo spodky na hole telo a na to gate s vlozkou nieje zrovna dobre - raz som to skusil a absolutne mi to nesadlo.