Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Ja som uz potestoval Shimano Gore windstopper bundu spominanu tu post787929.html#p787929
Velka spokojnost, odporucam. Bunda je tenka (tenky matros bez podsivky) = dobre zbalitelna.
edit: Ale ak máte vyslovene požiadavku na neprefuk, veľmi tenkú bundu, vyslovene
na leto proti vetru , tak tam cena je: 36,32,- E + DPH - je to materiál
E3 GAMEX
Pouzivam softshellku od Sensoru.Priedusnost je asi taky priemer,vetruodolnost je vynikajuca a vodeodolnost nemam vyskusanu,mal som ju na sebe len pocas husteho mrholenia,kedy dokonale splnila ucel.Je skor tensia,ale zahreje,pouzival som ju aj na beh v zime,s vhodnym vrstvenim sa da pouzit v sirokom rozsahu teplot.Jedine ,co ma mrzi,ze som kupil ciernu variantu,citim sa malo viditelny
Otázka na ten shop rogelli.sk. Našiel som tam gate za 40,37€ a vybehol tam na mňa oznam že ak sa zaregistrujem, dostanem 40€ zľavu. Šlo by to? Gate za 37 centov?
Mne velkost Rogelli velmi nesadla,pri L som citil ako ma tahaju traky na pleciach a celkovo boli tesne,XL mali uz dost siroky spodok a vlozku,asi na vacsi zadok.Trvanlivost sa mi zda celkom prijatelna.Teraz ich budem mat tretiu sezonu(ale najazdenych menej km rocne ako si ty pisal) a objavuju sa prve znaky opotrebenia.
mate niekto skusenosti s objednavanim cyklodresov zo stranky aliexpress.com ? Kvalita materialu, dorucenie, popripadne ci sa velkosti zhoduju s velkostami uvedenymi v tabulke alebo treba objednavat o cislo vecsie...
mate niekto skusenosti s objednavanim cyklodresov zo stranky aliexpress.com ? Kvalita materialu, dorucenie, popripadne ci sa velkosti zhoduju s velkostami uvedenymi v tabulke alebo treba objednavat o cislo vecsie...
Ja som na zaciatku roka objednal SKY dres, vid tu> http://forum.mtbiker.sk/post788722.html Co sa kvality tyka tak myslim ze za tych par eur super a po oprati ten dres vyzeral este lepsie co sa velkosti tyka, nosim M a toto som tiez objednal M, ale ja mam rad tesne a obtiahnute dresy, inac by som asi objednal L a to mam 186cm. Otestovane nemam ale chalani tu pisali ze dres vydrzal celu sezonu a este aj na druhu bude a to za tie peniaze stoji. Dodane to bolo asi za 3-4 tyzdne. Mam samozrejme aj ine dresy (Craft, Sportful...) takze tento isto nebudem nosit stale, takze asi vyzdri viac jak sezonu. Tolko info odo mna
vinancanyankoo nosil som kedysi tie Basic De Luxe (bez trakov), po nejakych 3500km cisto na ceste som sa zacal v nich citit dost nepohodlne. gate sa vytahali, vlozka nesedela na mieste a aj takpovediac "splasla" uz to nebolo ono, tak som vymenil za ine. celkovo tieto rogelli veci su skor entry-level. avsak gate s trakmi vyzeraju mat lepsiu vlozku, takze tam podobne muchy mozno vychytali
Tak to už hej.Mám niečo od Castelli a je to š*****.Naposledy som kupoval zateplené nohavice fluido 3XL.Sedia,aj keď bežné nosím L-XL.Tiež boli v zľave zo 150 na 80.
na Chibu som pocul vela chvaly, par rokov by mohli vydrzat. canopus odkedy som pred niekolkymi rokmi spadol na dlane a liecil som ich mesiac, kedy ziadne dostupne lieciva nepomohli, mal som problem chytit pribor a najest sa, bez dobrych rukavic na bicykel nesadnem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velka spokojnost, odporucam. Bunda je tenka (tenky matros bez podsivky) = dobre zbalitelna.
Za rozumnu cenu (okolo 70E) tieto bundy stale maju na bike24 (maju aj ine farby a velkosti)
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;menu=1000,18,64;product=77035
edit: Ale ak máte vyslovene požiadavku na neprefuk, veľmi tenkú bundu, vyslovene
na leto proti vetru , tak tam cena je: 36,32,- E + DPH - je to materiál
E3 GAMEX
tú mám tiež a svoj účel plní dobre
A tieto kraťasy vydržia niečo? Aspoň sezónu, takú 4000 - 5000 km?
http://www.rogelli.sk/cyklisticke-kratasy-rogelli-magasa-cierno-reflexno-zlte/
Ja som na zaciatku roka objednal SKY dres, vid tu> http://forum.mtbiker.sk/post788722.html Co sa kvality tyka tak myslim ze za tych par eur super a po oprati ten dres vyzeral este lepsie
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=64007;page=3;menu=1000,18,64;mid=0;pgc=0;orderby=3
cena na katko upozornenie na brutalnu zlavu...... cena vysla na 94 euro
ja mam starsi model uz treti rok...
Specialized Body Geometry Gel Gloves
canopus odkedy som pred niekolkymi rokmi spadol na dlane a liecil som ich mesiac, kedy ziadne dostupne lieciva nepomohli, mal som problem chytit pribor a najest sa, bez dobrych rukavic na bicykel nesadnem