Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Akcia -13% ORTOVOX 230 Competition Short dámske tričko, Bloom
od 61,99 €
-13%
MOC 101 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
ale samozrejme moze byt aj celkovy problem - pamatam ked som bol maly stale mi bola zima na prsty na rukach aj nohach. teraz je to lepsie - mozno zmena pocas vyvoja.
Aby som nebol az tak mimo temu je Polartec najvodnejsi ako 2.vrstva na zimu do minusoviek ? Merino asi bude skor na bezne nosenie nie na aktivnejsi pohyb....ze. Spodnu a vrchnu vrstvu mam vyriesenu len rozmyslam nad niecim spolahlivym co ma v zime pri postavani alebo miernejsom tempe dokaze dostatocne zahriat aj mozno pri -10.
scarinko Skus pouvazovat nad otuzovanim. Nemusi byt zimne kupanie v jazerach, ale staci doma, postupnym uberanim teplej vody pri sprchovani. Ohrievac noh, hrube ponozky, zimne tretry pri teplotach nad 5C spravia len viac skody ako uzitku. Ludske telo sa vie v znacnej miere prisposobit okolitym povet. podmienkam, len mu treba trochu pomoct.
To iste mam aj ja ,este prsty na rukach a zadna cast hlavy,mam s tym problemy cca posledne 3 roky,je mi zima aj v praci na hale,kde je teraz okolo 18 ° ,myslim ,ze nejake problemy s prekrvenim
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/celoprstove/gore-c5-trail-gloves-rukavice-cierne.html
len váham akú veľkosť, normálne beriem M alebo 8 no tu som trochu na pochybách vopre ďakujem za rady.
kludne pozri nieco od craftu alebo ak chces aj castelli nieco robi. ja chcem skusit od sportfulu ak budu na to peniaze.