Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -26% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
53,99 €
-26%
MOC 80,99 €
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
Výpredaj -15% X-BIONIC Puma Twyce run SH SL dámske tričko, black/grey/pink alert
67,99 €
-15%
MOC 93,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Napriklad na taky beh som si oblubil bundu (karpos lavaredo) + tielko craft (tensie) alebo altura (trosku hrubsie) a celenka na hlavu. Potom uz len regulovat zipsom podla toho ako moc mi je teplo.
A kazdopadne by ti mala byt trochu zima hned ked vydes von.
Necakal by som ale zazraky ze pocas zimnej bajkovacky si hodim interval 20 minut a domov pridem suchy
ked je uz okolo 0 ja mam najsradsej 3 vrstvy - brynje odvedie pot do druhej - nieco cesane alebo merino a navrch neprefuk co ale dycha (gore windstopper) - brynje je sietovina cize nemas na kozi nalepenu mokru latku ktora po vychladnuti chladi. stredna vrstva je mokra a postupne schne lebo gore wind dycha - navyse nepusti stuheny vzduch dnu a tym sa spodne vrtvy neochladia tak rychlo a nechladia.
Craft Active mam este niekde v skrini, tiez som mal s nim ten isty problem - stale mokre a zima, skus nejaku redsiu zakladnu vrstvu a az na nu nieco na odvadzanie potu
Tie kecy sú ale pravdivé. Potí sa každý lebo pot má v organizme nejakú funkciu. To, že niekto ide športovať a naivne verí, že sa nespotí, lebo tomu akékoľvek oblečenie nejako zabráni je úsmevné. A očakávať, že v nejakom značkovom zázraku ti bude príjemne počas pohybu aj počas pauzy je plytvanie peňazí.
s tym "nakladanim" pri 70% z max si pobavil
ok, myslel som Z2, co je podla imromana od 68 do 83% z LTHR co je v priemere tych 70% z max