Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Akcia -13% ORTOVOX 230 Competition Short dámske tričko, Bloom
od 61,99 €
-13%
MOC 101 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Kraťase letné myslím. Tie kalasi sa dajú aj v BA niekde vyskúšať? Zdá sa mi , že tu nič také nemáme...
Vyzerajú dobre....V BA asi nikto túto značku nepredáva . všakže
Briko predava myslim sportisimo
Vzdy sa da vratit, ak by si si objednal a nesadli by.
Viem, ze si hovoril ze mas 115kg a ze sa do nich nenapraces, ale ja som sa 104kg napratala do XXL tak 3XL by ti mozno sadli.
alebo nedavat Bun Bo nam bo pred jazdou
Ak chces TOP tak jednoznacne Assos a velkost XLG ti bude good : https://www.assosoutlet.com/eu/mille-gt-bib-shorts-11-10-207-18.html?size=XLG ak ich ma miestny eshop vedia ci pripadne cenu doorovnat aj tu
mam doma Castelli Endurance 3 vo velkosti M - su mi kratsie ale vlozka je tam kde ma byt. Nano flex som bral tiez M a na sirku su mi ok, na stehnach by mohli byt aj tesnejsie lebo sa mi vyhrnaju - mam pocit ze su mi moc kratke - ak by mali byt po koleno tak potrebujem 7cm dlhsie - to by asi ani L-ko nevyriesilo? a boli by mi volne v pase. (boky 98cm presne podla tabulky pre M). vlozku mam tiez viac v predu ako by som chcel - akoby mensia velkost. mam to rovno vratit alebo sa prisposobia?
mam doma este starsie tutto nano L-ka a tie su mi velke.