Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Ano. Ja napr. nosim cely rok tieto vnutorne Endura Singletrack liner v lete na to volne kratasy, v zime volne dlhe, podla teploty zateplene. Ale to je viac AM/Enduro ako XC. Zalezi aj co preferujes.
https://www.bike24.com/p2386868.html
Začal si jazdiť s voľnými turistickými + termo podľa teploty. Tak dokúpiš najprv len "boxerky" s vložkou. Potom zistíš, že turistické nohavice sú na členkoch voľné (drhnú o prevodník), tak kúpiš špeciálne cyklo voľné nohavice. Potom zistíš, že vo voľných nohaviciach ti ťahá na kríže (aj keď si hore dobre oblečený), tak kúpiš dlhé obtiahnuté s trakmi. Potom zistíš, že dlhé obtiahnuté čo si kúpil, sú buď tenké (je ti zima) alebo hrubé (je ti teplo) a musíš kúpiť iné. Potom zistíš, že ťa bicyklovanie v zime začína poriadne baviť, tak kúpiš druhý kus, aby si ich mohol striedať (keď sú druhé opraté a na sušiaku). A to sme sa ešte nebavili o hornej vrstve a zimných tretrách. Priprav si teda tučnú peňaženku.
Začal si jazdiť s voľnými turistickými + termo podľa teploty. Tak dokúpiš najprv len "boxerky" s vložkou. Potom zistíš, že turistické nohavice sú na členkoch voľné (drhnú o prevodník), tak kúpiš špeciálne cyklo voľné nohavice. Potom zistíš, že vo voľných nohaviciach ti ťahá na kríže (aj keď si hore dobre oblečený), tak kúpiš dlhé obtiahnuté s trakmi. Potom zistíš, že dlhé obtiahnuté čo si kúpil, sú buď tenké (je ti zima) alebo hrubé (je ti teplo) a musíš kúpiť iné. Potom zistíš, že ťa bicyklovanie v zime začína poriadne baviť, tak kúpiš druhý kus, aby si ich mohol striedať (keď sú druhé opraté a na sušiaku). A to sme sa ešte nebavili o hornej vrstve a zimných tretrách. Priprav si teda tučnú peňaženku.
Diky za radu. To s tahanim na krize som zistil uz vcera, bolo sice teplejsie ale tym padom som mal len tenke termo a fucalo mi na chrbat lebo turisticke gate mi padali samozrejme.
Kazdopadne vsetky tieto prispevky aspon vyriesili moju dilemu ci kupit jedny drahe nohavice alebo radsej viac/postupne z nejakej "strednej" triedy.
kedc je okolo 20-25 ale hore na kopci je 14 a fučí tak beriem 3/4ky nezateplené