Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-7% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
80,99 €
-7%
MOC 89,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Akcia týždňa -20% Sensor Double Face Set Adventure detský set, deep blue
35,99 €
-20%
MOC 44,99 €
Ja si neviem predstavit ze by som si mal na seba davat nieco este aj s membranou - mam "obycajnu" 200 eurovu softshellku bez membrany, pod tym len merino tricko s dlhymi rukavmi a akonahle ide nejakych 200 vyskovych metrov slapania, tak si bundu musim kompletne rozopinat. Vzdy mam minimalne vrecka na bunde otvorene. S tou membranou to musi byt este o dost horsie.
Vsetci s tymi gore windstopper bundami jazdite len po rovine ? Alebo to len ja sa tak brutalne potim pri kazdom kopceku ? Mal som 4 softshellky, z toho 2 windstopper, a kazdu z nich som musel pri zvysenej aktivite uplne rozopinat, preto poslednu som kupoval tak, aby bola co najtensia a bez membrany.
dnes som dostal toto a myslím že to využijem aj v ime na bajku
v čechach s dopravou 43€
http://www.exisport.com/heat-holders/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151030
tak som ich kupil a fakt vedia udrzat teplo, resp. pocas cca 55 min jazdy v turistickych tretrach pri 5°C som chlad necitil ani na prsty. v porovnani s Grip Grab Merino Winter a Grip Grab Windproof su Heat Holders najteplejsie. Mozno pri veternejsom pocasi by na rozdiel od Grip Grab Windproof prefukli
inak su celkom dost hrube, pri chodeni naboso som mal pocit, ako by som mal na sebe papucky
Ja si neviem predstavit ze by som si mal na seba davat nieco este aj s membranou ...
Pri teplote okolo 10C som mal problem, ze v tenkej windstopper AS bunde + dlhe funkcne tricko som sa potil (najma do kopca) , ale ak som namiesto bundy mal len vestu, bola mi prefukovalo ramena a ruky.
Minuly tyzden som nieco kupoval na b-d a dlhy rukav Windstopper - Baselayer mali za 50Euro. Uz je doma uvidime, ci splni ocakavania, na to planujem asi len nejaky dlhy resp. kratky dres.
To myslis vazne? Doba bavlnenych triciek skoncila pred viac ako 20rokmi...
Určite je to pot?Či Ti neprepúšťa ventil.