Mali by byť aj špeciálne lebo na lyže sú a to je ako máš penu okolo rámu a tam je výrez na dioptrické bríle ,máš aj druhu možnosť šošovky je to super vec na bike a nielen naňho.
šošovky su tiez riesenie, ale bacha na to ak sa zacnes potit a pot sa ti dostane do oka.. potom nasledne pod sosovku a mas o zabavu postarane (vlastna skusenist), riadne to stipe a len tak lahko sa ti to z oka pomocou slz nevyplavi kedze je to pod sosovkou...
nejako sa mi na sport sosovky moc vhodne nezdaju
Ja mám so šošovkami dobré skúsenosti a som s nimi veľmi spokojný, nosím ich špeciálne len kôli biku. Len ma vždy rozčuluje keď už chcem ísť večer po práci na bike, že si ich pól hodinu dávam do očí a medzitým príde tma .
Ja som si šošovky tiež kúpil len skrz bike ale sa mi neosvedčili. Dolu kopcom mi začali slziť oči, šošovky sa odplavovali z očí, tak som prišiel o tri kusy čo som stratil ani neviem ako a idem to poriešiť okuliarmi s dioptrickým klipom
joker04 podla mna šošovky su super vec nosím ich skoro každý deň a nič v poho ,proti slzeniu dole kopcom si treba dať brile a je po probleme a ak si zvykneš na brile ani hore kopcom ti nebudu vadiť
Booze, co za blbosti tu pisete, az rozum zastava. Kontakne sosovky nosim uz 3 roky, som kratkozraky, nosim ich furt(od 7:00 do 21:00 kazdy den) ale v zivote som nemal take problemi jak vy co tu pisete. Neviem co za shitne sosovky ste pouzivali resp. pouzivate ale taka kktina, ze: "šošovky sa odplavovali z očí". Ani pri rychlosti 70km/h bez okuliarov sa mi nikdy nevyplavili. Oci slzia, to hej, ale vypadnut z oka ti nevypadnu!!!
Skuste kontakne sosovky od Johnson & Johnson. Ja od nich pouzivam Acuvue Oasis + roztok Alcon OPTI-FREE RepleniSH. Mozem odporucit kazdemu kto kontakne nosi. Vyskusal som uz vela sosoviek aj roztokov ale tato kombinacia sa mi zda naj. Avsak kazdemu moze sediet resp. nesediet nieco ine. Tod vse, sory za propagaciu a OT.
šošovky su tiez riesenie, ale bacha na to ak sa zacnes potit a pot sa ti dostane do oka.. potom nasledne pod sosovku a mas o zabavu postarane (vlastna skusenist), riadne to stipe a len tak lahko sa ti to z oka pomocou slz nevyplavi kedze je to pod sosovkou...
ja mam sport sosovky a su celkom ok, pod nich sa zatial nic nedostalo, no bez okuliarov je to dost strasne hlavne ten prach ......
Booze, co za blbosti tu pisete, az rozum zastava. Kontakne sosovky nosim uz 3 roky, som kratkozraky, nosim ich furt(od 7:00 do 21:00 kazdy den) ale v zivote som nemal take problemi jak vy co tu pisete. Neviem co za shitne sosovky ste pouzivali resp. pouzivate ale taka kktina, ze: "šošovky sa odplavovali z očí". Ani pri rychlosti 70km/h bez okuliarov sa mi nikdy nevyplavili. Oci slzia, to hej, ale vypadnut z oka ti nevypadnu!!!
no hej nemali by to robit, ked ich tam mas dobre nasadene tak to ani necitis, a ani pri 70kmh by si s nimi nemal mat problemy.... ale na druhej strane - ja robim karate, a neraz sa mi stalo ze pri kope z otocky vypadli, a to som ich mal dobre....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niekomu to vyhovuje niekomu nie, treba skúsiť
ja mam sport sosovky a su celkom ok, pod nich sa zatial nic nedostalo, no bez okuliarov je to dost strasne hlavne ten prach ......
no hej nemali by to robit, ked ich tam mas dobre nasadene tak to ani necitis, a ani pri 70kmh by si s nimi nemal mat problemy.... ale na druhej strane - ja robim karate, a neraz sa mi stalo ze pri kope z otocky vypadli, a to som ich mal dobre....