Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
-19% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
109,99 €
-19%
MOC 179,95 €
-19% ACID Outdoor LED Light HPA 2000 svetlo na prilbu, 2000 lm
139,99 €
-19%
MOC 229,95 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Inak spracovanie, návod, príslušenstvo je nadštandardné. Áno ovládanie by sa hodilo bezdrôtové, akumulátor ľahší menší, LED trochu do teplej bielej a kľudne to môže mať 10 x vyššiu cenovku.
Premyslené, funkčné, cena v alze je uz len čerešnička na torte
pouzivam viac modelov, na rozne účely a/alebo roznych bicykloch
Ja by som to zobral od teba, keby nechceš do zálohy 😀
Detto aj moja. Ale mam take batery paky 7,4V naskladane zo 4x18650 člankov a svieti.
Zoidberg ak by predaj nevyšiel, hlásim sa ako záujemca
vďaka
Neporadi niekto baterku do stareho Fenix UC30?
https://www.iled.sk/fenix/led-baterka-fenix-uc30-nabijanie-v-tele/
Povodna je 18650 2600mAh s ochranou (ARB-L18-2600), slo by to nahradit nejakou 3500? Original Fenix su dost drahe, nespravi rovnaku sluzbu nejaka LG/Panasonic/cojaviemco?
Rovnako by som rad v lacnom cinskom svetle vymenil povodnu 26650 (pisu ze 5000mAh, ale ani nahodou; tiez ma ochranny okruh).
https://pajenicko.cz/napajeni/baterie/baterie-nabijeci/baterie-18650?fm=13
Baterky boli na nule, po nabiti som ich doma testol na druhy najsilnejsi mod a vydrzali okolo 3hod. Bolo vidno, ze chvilami prepinali do slabsieho modu kvoli prehrievaniu. Potom som uz testoval vonku a vydrz sa javi byt podobna ako pri domacom teste. Pocas jazdy sa svetlo neprehrievalo a ani som si nevsimol prepinanie. Co je fajn, ze na cervene ledky na baterke je samostatne tlacitko, ktorym sa daju vyp/zap podla potreby. Co mi pride velmi nedomyslene, je stavove svetielko na svetle samotnom. Pri plnej baterke svieti na modro, ale akonahle sa minu dve palicky(ledky) z piatich, zacne zbesilo blikat na cerveno. Pritom ma stale 3/5 kapacity a cas do nutnosti vymeny baterky je taky dlhy, ze to proste prestanem vnimat. K zmene stavu by malo prist az pri poslednej palicke, aby to naozaj upozornilo na blizke vybitie... Svetlo samotne mi pride ok, pouzivam to na graveli. Dosvit dostatocne daleky na 25-30kmh. Pri strete s niekym oproti som trochu priklapal, ale nikto mi nenadaval, ani nevyblikal, tak snad neoslepujem.
Edit: svetlo posunute dalej, nech sluzi!
Zato knogu palec dole, ze sa jednoducho vybije, bez nejakeho dojazdoveho rezimu aspon na hod-dve