Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
-5% Knog Blinder E-bike predné svetlo na elektrobicykel, 1300 lm
89,99 €
-5%
MOC 94,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Vyšlo to na cca 18 €.
potrebujem aj batérie aj nejaký držiak alebo púzdro
ja by som potreboval niečo lacnejšie
Svetlo prišlo pred dvoma týždňami, zatiaľ som ho len 2x nabíjal, ale som maximálne spokojný. Radosť z nočnej bajkovačky naberá úplne iný rozmer.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6023336270.html ak to niekto mate prezradite mi prosim ci je to kvalitne svetlo vhodne mimo civilizaciu o polnoci alebo sa len tak tvari.alebo mi odporucte daco podobne ale nie dajaky Power Beam
Ale zas uplne presne nechapem naco by k tomu bol manual
Akumulátory si zožeň teraz zadarmo a môžeš jazdiť. Neskoršie si kúpiš riadne akumulátory od Samsung, Panasonic, Sanyo, LG, ... (Návody a faktúry neriešim. Alo čo viem, sú ľudia ktorý si vytlačia doklad o platbe a dajú to do účtovníctva.)
A kto potrebuje navod na obsluhu k solarstormu nech si nic take nekupuje a nech prehodnoti aj vlastnictvo biku
Akumulátory si zožeň teraz zadarmo a môžeš jazdiť. Neskoršie si kúpiš riadne akumulátory od Samsung, Panasonic, Sanyo, LG, ... (Návody a faktúry neriešim. Alo čo viem, sú ľudia ktorý si vytlačia doklad o platbe a dajú to do účtovníctva.)
kks to fakt sa da zohnať Solarstorm za 12 dolarov?