Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
Výpredaj -15% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
63,99 €
-15%
MOC 74,99 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
-19% ACID Outdoor LED Light HPA 2000 svetlo na prilbu, 2000 lm
139,99 €
-19%
MOC 229,95 €
-19% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
109,99 €
-19%
MOC 179,95 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
PS: mne sa pokazil pre zmenu zapinaci cudlik na fejkovom magicshine. Raz ide raz nejde... Sanca na opravu?
Na cestu do práce by to mohlo byť riešenie (no nie na týždeň mimo civilizácie
Doplnenie: takto nejako vyzerá nosič, na ktorý by som musel namontovať osvetlenie:
Aký dlhý je prívodný kábel? Ja mám taštičku na baterky umiestnenú až na začiatku zadného nosiča, čo je tak 1,3 m. Podľa fotiek toľko asi nemá, či áno?
Dakujem, objednane. Samozrejme ze som to POTREBOVAL.
Toto som napisal 9.9. Dnes dosli
Mozu posunut cas
Vyzeraju ako Pana, co vas nakoniec vysiel jeden ks?
Ja som platil Visou (Zuno) cez Paypal a kurz USD-EUR mi vysiel podla vypisu 1,1928
..ale treba davat pozor na platobne karty ktore maju internu zuctovaciu menu USD - ako napr Diners a AMEX - pretoze sa lahko moze stat, ze u obchodnika platis v eurach, paypal to skonvertuje a zauctuje v USD, a banka ti to skonvertuje nazad na EUR - raz som takto reklamoval kurzovu stratu asi 150 eur, reklamacia bola uznana ale zaroven som bol upozorneny ze druhykrat mi takuto reklamaciu uz neuznaju, pretoze tu extra konverziu tam robi Paypal a oni su v tom nevinne.
Preto v Paypale treba pouzivat len karty ktore maju zuctovaciu menu EUR - je to v obchodnych podmienkach drobnymi pismenkami ku kazdej kreditnej/debetnej karte.
Ked sme pri sumach, stiahnute 8,85 eura.
VUB VISA nalinkovana na Paypal, platene kurzom banky.
Na Paypal mam linknutu aj Dinersku a posledna platba 29,99$ je zuctovana ako 27,49evri. Kurzom banky...
Primary v PayPale mam EUR
Nabitie doplna pri 1A: na jednom kusku nabijacka mierne premyslala a nabijala od 950 do 1020mA, neskor preventivne dala nizsie prudy... :-/
Vysledok prveho nabitia: baterky si vzali od 1800 do 2000mAh
Vysledok vybijania 1A: nemaju uplne rovnake vybijacie krivky (mozno sa ustalia po par nabitiach) - porovnavane len aktualnymi napatiami clankov, ale rozdiel radovo v stotinach voltu.
a teraz to hlavne: kapacita 3390-3420 mAh - cutoff pri 2.9V. Po odpojeni zataze maju naprazdno 3.08 - 3.16V
Vysledok: ak to su fejky, tak su to SAKRA dobre fejky.
Relativne dobra sprava: stale su v akcii za 6.50 kus, co nie je WOW, ale stale potesi.
http://www.banggood.com/2PCS-NCR-3400mAH-18650-3_7-V-Lithium-Rechargeable-Battery-p-87078.html