Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -15% 4iiii Precision Pro DUAL kľuky s wattmetrom, Shimano XTR M9100
919 €
-15%
MOC 1 199 €
-7% FAVERO ELECTRONICS Assioma Duo nášľapné pedále s wattmetrom, čierna
639 €
-7%
MOC 899 €
Akcia -14% SRAM Force AXS Quarq D-Zero DUB kľuky s wattmetrom, 2x12, 48/35T
od 689 €
-14%
MOC 959 €
Akcia savings Shimano SPD PD-M505 nášľapné pedále, strieborná
35,99 €
savings
MOC 52,99 €
savings Shimano PD-M540 nášľapné pedále + zar. SM-SH51, čierna
56,99 €
savings
MOC 92,99 €
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
80,99 €
savings
MOC 125 €
-39% XLC PD-S20 nášľapné/platformové pedále, strieborná/čierna, OEM
19,99 €
-39%
MOC 33 €
savings Shimano PD-ED500 nášľapné pedále s klietkou + zarážky SM-SH56
29,99 €
savings
MOC 60,99 €
-10% Leatt CeraMAG AllMtn 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
-10% Leatt CeraMAG Gravity 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
https://stagescycling.com/en_us/content/power-resistant-to-cold
Ale... prisiel som na zaujimavu vec. V xcadey appke sa da offset sledovat v realnom case. Tak som spravil tri screenshoty. Offset sa za velmi kratku dobu bez pohnutia kluk zmenil z nuly na 12. To mi teda nepride normalne... Skuste prosim ak ma niekto chut, pozriet sa na svoje zariadenie, ci sa mu tiez hodnota meni. Z logiky veci mi vyplyva, ze kym sa kluk nedotknem, musi offset drzat stabilne.
Prosim vedel by mi niekto poradit?
Mal by som zaujem o zakupenie power metra (watt metra) pre svoj stary bike, ale nejako sa mi nedari najst spravny (kompatibilny) model.
Aktualne na nom mam osadene kluky: SHIMANO SLX M675 Hollowtech II (38x24) - dĺžka 175mm + pouzivam klasicke platformove pedaly (tj. nie naslapne/SPD).
Uvazoval som nad zakupenim lavej SLX kluky, ale nasiel som ju len pre model SLX M7100 a vyssie. Prosim existuje nejaky power meter, ktory by som vedel na sucasnej konfiguracii bicykla pouzit? Budget do 500,-EUR. Dakujem za vsetky odpovede/postrehy/rady.
https://xcadey.com/product/xpower-s-shimano-mtb-100bcd/
Niečo podobné tu bolo s meračom Sigeyi AXO.
Diki
Na pavúk potrebuješ prevodník na skrutky. aj keď podľa obrázka nie som si istý s kompaktibilitou toho konkrétneho, čo si poslal (kľuky, prevodník), ja mám na 4 skrutky pre Shimano.
Pred týždňom som po prvý raz absolvoval jazdu v daždi a powermeter, ktorý doteraz (cca rok a pol) dával konzistentné a dôveryhodné údaje, akosi zblbol - najskôr dával veľmi nízke hodnoty aj pri ťahaní, potom zrazu extrémne hodnoty aj 2 kW a nakoniec nuly a občas nejaké extrémne vysoké ***** Toto bola prvá problémová jazda: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1479835/bicykel-mission-ride-1.html
Toto je screenshot priebehu zo Strava:
Pripájam aj FIT súbor:
V ďalšie dni to bolo podobne, ale to už načisto vypadla aj kadencia, resp. sa powermeter "stratil", hoci som ho nabil naplno. Po prestávke cez noc sa ukázal, ale blbne stále. Kalibráciu som samozrejme skúšal, ale to nič nerieši, lebo nejde o konzistentnú odchýľku. Čo sa mohlo stať?