Samozrejme pár dní = veľa vecí, tak dajte nejaký tip na poriadny a spratný spacák a ostatné veci, každé kilo bude bolieť ( dosť že mám kovadlinu bike
Samozrejme pôjdeme do nejakého normálneho počasia, nedávajte sem XTREME výbavu do -30°C
Tiež by som rád počul nejaký postreh kde a ako sa na noc uložiť, resp kde a ako rozhodne NIE !
Nezabudni HORALKU
Nezabudni HORALKU
aj keď záleží aký hrebeň a ako si zimomrivý.. ja v lete ak je okolo 15° v noci spávam len prikrytý spacákom Coleman Biker, lebo v zapnutom mi je teplo..
na bike sa da zbalit na jednu noc, potom uz je treba viac jedla co che miesto teda dalsiu hmotnost.. a znamena menej radosti z jazdy a viac bolesti zadku
A spacakuplny dekacik neber.. v horach a na hrebeni je aj v lete zimsie aked zafukne hned je pod 10st. ja som ho mal zaveseny na rajdoch, kilecko sa este dalo zniest a v bagli lahucke oblecenie jedlo a vodu
Bobo preto by som skor volil aj ten extrem. Extrem neznamena, ze -30, ale povacsine su to top materialy aj prevedenie a hlavne hmotnost. Ja mam uz dost rokov, zacinali sme s bublinkovymi foliami ci NDR karimatkami, ked si spomeniem hned krize ci ramena poprechladane rozbolia, no zazitkovo uzasne
Mozno smiesna otazka, no tiez by som sa vybral niekedy na vikend peso abo s bikom a nocoval len tak. A skusenosti s nocovanim mam akurat v okoli dedin pri opekani
stravu brať nebudem na pár dní, trip mám naplánovaný tak že budú zastávky po chatách takže sa prestravujem po ceste
a kde sú brlohy nás poučili takí dvaja chlapíci čo sme stretli minulý rok na hrebeni, boli práve na monitoringu zvery
Zas stekam
aj nieco taketo ti v lete staci...
tu mas gramarsky malicky
http://www.huskysk.sk/spacak-cyklo-mikro-2-c-zelena-d1403.html