Do nb som si dal nový hardisk a starý som vybral aj zo všetkými súbormi a dal do krabičky ako externý. Potom som preinštaloval win a pokusil som sa dať niektoré súbory spať. Problém je ale v tom že keď som preniesol datacenter, otvorím ho a je práydny
Ďakujem
Mám problém s pripojení-synchronizáciou aktivít Sigma BC 14.16 STS CAD cez Sigma Topline 16 dokovaciu stanicu.
BC pouzivam uz rok. Dok.st. som kupil iba teraz.
Po pripojeni riadne pripoji - nabehne aj na BC ze je “Online” a nabehne ze synchronizuje, ale v ovládacom paneli nevyskoci ziadna nová aktivita.
Naslo a zosynchronizovalo iba jednu poslednu aktivitu.
Aj ked kliknem do “Menu” a dam import dát zo zariadenia, tak mi nájde iba tú jedinú aktivitu poslednú, ktorú nájde jedinú. Proste starsie aktivity mi nenájde cez PC ani neodsynchronizuje.
Po importe mi naslo iba sumár všetkých aktivít - “Celkove hodnoty zariadenia” = celkový čas, vzdialenost, vyskove metre nastupane. To je vsetko.
V BC som nič nemazal, iba pred novou jazdou nastavený nový záznam...
Ked prechadzam udajmi v BC tak vsetky záznamy tam sú ..
Stretol sa s tým niekto/vedel by niekto poradiť??
Takže postup pre tých ktorý si vymenili disk a preinštalovali windows je:
1) Nájsť umiestnenie DC na starom disku a presunúť na nový (nie je potrebná nová inštalácia)
2) Nájsť databázu DC (zvyčajne v C:/Moje súbory:/ MenoPriezvisko.... (šak viete...)
Ja viem ze trochu "po", ale dnes som sa s tim zase vytrapil, ako vzdy ked menim komp, alebo preinstalujem system. Normalne som umiestnenie suborov nikde nevygooglil, ani na sigma sajte nenasiel, takze to davam sem.
keywords: Umiestnenie datoveho suboru Sigma Data Center, Sigma data files location
cd %USERPROFILE%/AppData/Roaming/DataCenter.Desktop
Prekopirovat cely dir a je to.
Predpokladam ze pre Windows 7/8/10 to bude rovnake (Testovane na W10)
Pozor!: Lomitka pouzit opacne, len mi ich to vzdy odfiltruje, tak som pouzil normalne.
1) zaskrtnut si v sigma data center synchronizaciu dat na cloud. To je vsetko.
Takže postup pre tých ktorý si vymenili disk a preinštalovali windows je:
1) Nájsť umiestnenie DC na starom disku a presunúť na nový (nie je potrebná nová inštalácia)
2) Nájsť databázu DC (zvyčajne v C:/Moje súbory:/ MenoPriezvisko.... (šak viete...)
3)otvoriť DC (môžete aj vytvoriť odkaz na plochu)
4) menu - settings - back-up database
5) otvorí sa okno s prehladávaním a tam nájdite databázu v súbore DC v mojich dokumentoch. ( typ: .db - bude len jeden)
6) kliknete na back-up database
7) vytvorí vám len meno zariadenia ale nebudú tam aktivity
9)postupne sa vám budú otvárať všetky aktivity daného druhu, aj tie ktoré sete kedysi vytvorili manuálne
10) vymažete tie aktivity ktoré sete teraz vytvorili
11) hotovo
Myslíš že sa to bude dať zachrániť?
asi to dá niekomu spraviť
Ked si netrufas, daj to niekomu spravit.
Toto treba urobit s tym, co nejde otvorit.
http://www.windowscentral.com/how-take-ownership-files-and-folders-windows-10
Ine adresare je vidiet a su v nich subory?
na disku je len odkaz na datacenter. ked ho otvorím je prázdny...
Datacenter je adresar na tom povodnom disku - ten vidis, ale nevidis subory v nom?
posledný komentár: 18. 11. 2018 o 13:44