Zdravim gentlemani.ako prejdem na novší firmver?ja stale vidim,len ze pouzivam aktualny software vpravo hore.lebo mi nefunguje cez bluetooth rox sparovat z telefónom a spolieham za ze po neakej aktualizacii to pôjde.len som sa k ziadnej este nedopracovat,teda nic ma neupozornilo.
Ak máš na mysli optický senzor na Garmine, tak to nemá dôvod fungovať, pretože to by musel Garmin-hodinky tie dáta vysielať ako keby boli senzor.
Môžeš použiť ANT+ hrudný pás a dáta z neho zobraziť aj na Garmine aj na Sigme.
Ahojte. Vie mi niekto poradiť prečo mi na rox 7 ukazuje nezmyselnú výšku? Napr. doma viem že mám 250 mnm ale ukazuje mi blbosti. Včera ráno som mal 428, večer 813. Je to počasím alebo je v háji výškomer? Vďaka
Lebo zmena tlaku kvôli zmene počasia, ako si písal.
Bežne sa ale v priebehu tréningu tlak až tak nezmení, okrem búrok a pod. V manuáli https://www.sigmasport.com/en/images/pdf/Manual_ROXGPS_70_EN.pdf
sú k tomu strany 8, 10, 19 - vieš si predkonfigurovať 3 domáce výšky + vieš získať výšku z GPS, ak máš lock signálu.
V rox je najlepsie si ulozit domacu polohu z kadial obvykle startujes a v tej polohe nastavit vysku rucne, potom ked sa budes nachadzat v tej oblasti tak ti samo nakalibruje na tu zadanu vysku. Takto fungujem 3 roky a ani raz som nemal zlu vysku, lebo vzdy sa tachometer nakalibroval na znamu vysku. Preto aby si vzdy nemusel ty kalibrovat vysku, tak ma tachometer koli tomu 3 domace a 5 znamych poloh v pamati, trebalo si len dobre prestudovat navod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z mobilnej aplikacie asi nie, ale z pc sigma data centrer ano, a do formatu aky paci, je ich tam asi 7 na vyber.
https://www.thisisant.com/directory/rox110-gps
Môžeš použiť ANT+ hrudný pás a dáta z neho zobraziť aj na Garmine aj na Sigme.
Bežne sa ale v priebehu tréningu tlak až tak nezmení, okrem búrok a pod. V manuáli https://www.sigmasport.com/en/images/pdf/Manual_ROXGPS_70_EN.pdf
sú k tomu strany 8, 10, 19 - vieš si predkonfigurovať 3 domáce výšky + vieš získať výšku z GPS, ak máš lock signálu.