mam 2 problemy s cyklopocitacom Sigma Rox 4.0/Sigma app, s ktorymi by som chcel poradit.
1. Pouzivam komoot a mam tam naplanovanych 6 tras. V sigma app sa mi zobrazuju len 3 z toho len 1 s turn-by-turn funkciou (o ktoru mi primarne ide)
Pozn.:FIrmware mam 2.07 a v menu mam zaciarknute, ze chcem vidiet all tracks.
Nejake rady/triky ako dostat vsetky naplanovane trasy z komootu do sigma app, aby som ich potom mohol poslat do roxu?
2. problem je mechanicky. Prave tlacidlo mi nefunguje. Ma niekto skusenosti s rozoberanim roxu 4? Nadejam sa, ze by to mohlo byt len zaseknute a ked by som to odsekol, uz by to islo. Alebo odporucate skusit roxa vratit?
Lebo je v podstate novy.
Dakujem za rady.
Netusim, ako som tam dostal tie trasy predtym.
Mám problém zo sigmou rox 4.0
V cyklopočítači mám pocet najazdených kilometrov ok ale v aplikácii aj po niekoľkých synchronizáciach mi niektoré aktivity vôbec neukazuje chýbajú mi tam asi dve jazdy. Vie niekto čo by s tým mohlo byť?
Môžete požiadať o opätovnú synchronizáciu nesynchronizovaných aktivít s aplikáciou RIDE APP prostredníctvom funkcie veľkokapacitného úložiska ROX 11.1 EVO. Ak to chcete urobiť, postupujte nasledovne: Pripojte svoj ROX 11.1 EVO k počítaču pomocou kábla USB-C. Otvorte svoj ROX 11.1 EVO cez veľkokapacitné úložisko USB (Windows Explorer, Apple Finder). Nájdete tam niekoľko priečinkov. Otvorte, prosím, priečinok "Activities", teraz uvidíte priečinok "Activities_synced" je tam pravdepodobne aktivita, ktorú sa vám nepodarilo synchronizovať. Skopírujte ho späť do priečinka „Aktivity“. Znova vyberte veľkokapacitné pamäťové zariadenie USB. Znova pripojte svoj ROX 11.1 EVO k RIDE APP, teraz by mala prebehnúť opätovná synchronizácia tejto aktivity s RIDE APP.