Pekný deň, chcem poprosiť o radu, ak má niekto skúsenosť.
Mám Garmin Edge 500. Doteraz mi z výjazdov ukazovalo aj na prístroji aj v počítači korektne všetky údaje, aj HR, Cad a pod., vrátane Kalórií. Posledné 3 výjazdy mi ale ukazuje spotrebu energie 0 kcal. Nie som si vedomý, žeby som niečo upravoval v nastavení, tak neviem, čo sa stalo... Dá sa bez toho žiť, ale prečo ten údaj nemať, keď ho Garmin ponúka ?
Ešte jeden dotaz. Mám súčasne v zadnom vačku počas výjazdu zapnutý v telefóne RunKeeper, a tak potom porovnávam. Ostatné údaje veľmi podobné, len spotreba kalórií sa dosť výrazne líšila od Garminu (keď ešte ukazoval ). Napr. RunK 2234 kcal, Garmin 1264 kcal. Nastavenia (vek, váha a pod. sú rovnaké). Čím to ? Žeby mali na výpočet rozdielne vzorce ? Vďaka.
Tak asi v tom to bude, hrudný pás mám napojený len na Garmin, mobil ide bez tepov. Potom asi ten výpočet kalórií bude rozdielny.
Nuž ale 0-ové kalórie na Garmine mi ostali aj naďalej.
Trocha oživím túto tému. Vlastním Sigmu 16.12 STS. Potrebujem vymeniť baterku v počítači, už hlási, že je vybitá. Otázka na bikerov, čo majú takýto tacháč (alebo s podobnými črevami), či mi zostanú po vytiahnutí batérie uložené dáta v počítači alebo ich je potrebné nejako zálohovať?
po šiestich rokoch mi odchadza ciclosport CM 8.2. pozeram co maju a lubi sa mi ciclosport CM 9.3A za 95 EUR.. je to dobra kupa? limit mam tak do 100 eur. zo stareho tachometra mam hrudny pas aj senzor kadencie a je to vraj kompatibilne takze za tu sumu budem mat dost dobre vybaveny tachometer. oplati sa? pozeral som este na sigmu ROX 6
Stretol sa už niekto s tým, že sa mu na tachometri "zatlačilo" tlačidlo na ovládanie funkcií? Jedná sa o tachometer Ciclosport CM434, má dve tlačidlá, pričom pravé mi po páde z cca 1 metra ostalo akoby zacvaknuté dovnútra a teda nie je možné ho stláčať a tak zvoliť požadovanú funkciu. Neviem, čo s ním, tachometer sa nedá rozšróbovať, tlačidlo sa nedá ani povytiahnuť do predchádzajúcej polohy, a pravdepodobne je tachometer "zlepený" z dvoch častí, takže neviem ako sa dostať doň. Viď ilustračný obrázok. Ak má niekto skúsenosti, nápady, sem s nimi. Je plne funkčný, takže ho nechcem dať do kúta.
Keď som mal HAC-4, tak som menil celé puzdro. Ale na tom boli na zadnej strane 4 malé skrutky. Batériu musíš vymienať - skús pozrieť pod krytku, či tam niečo nenájdeš.
Skus do tlacidla sikmo pod uhlom zapichnut rozzeraveny drotik alebo tenky klincek / hrubsiu ihlu, pockaj kym to zatuhne a potom vytiahni / vypac. Alebo s tym tachacom par krat raznejsie buchni o stol a mozno tlacidlo vyskoci. Ale pri buchani je väcsie riziko poskodenia nejakej jemnej cievky vo vnutri a pod.
Zdar. Ako Sigma rozlišuje veľkosť kolesa? Môj má túto funkciu, dve veľkosti kolies zadané, ale ráta všetko spolu do prvého rozmeru. Vraj automaticky rozlišuje, ale mne to od začiatku nefunguje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám Garmin Edge 500. Doteraz mi z výjazdov ukazovalo aj na prístroji aj v počítači korektne všetky údaje, aj HR, Cad a pod., vrátane Kalórií. Posledné 3 výjazdy mi ale ukazuje spotrebu energie 0 kcal. Nie som si vedomý, žeby som niečo upravoval v nastavení, tak neviem, čo sa stalo... Dá sa bez toho žiť, ale prečo ten údaj nemať, keď ho Garmin ponúka ?
Ešte jeden dotaz. Mám súčasne v zadnom vačku počas výjazdu zapnutý v telefóne RunKeeper, a tak potom porovnávam. Ostatné údaje veľmi podobné, len spotreba kalórií sa dosť výrazne líšila od Garminu (keď ešte ukazoval
Nuž ale 0-ové kalórie na Garmine mi ostali aj naďalej.
ostanu, ale iba par minut, takze ak vecer vyberes baterku, tak necakaj do rana