Napadlo mi, ze si ho kupim bez kabla (wireless) lenze nechcem aby to bolo na ukor baterie. Myslite si,ze tachometer s kablom vydrzi dlhsie(pripadne horsia alebo lepsia presnot merania) ako tachometer cez wireless ? Nechcem si predstavit, zeby som musel kazdy mesiac kupovat a menit baterie.
Konkretne mam zaujem o tento model : http://www.cykloshop.sk/kategoria/prislusenstvo/cyklopocitace/bezdrotove/cc-cat-velo-wireless-vt210w/
Ak by niekoho napadlo nieco vyhodnejsie (kvalita/cena) tak si necham kludne poradit.
Dakujem
posledný komentár: 16. 7. 2020 o 21:48
posledný komentár: 16. 6. 2015 o 10:54
Pri káblovom prenose batériu používa computer aj snímač otáčok a tak sa kapacita skôr spotrebuje. A okrem toho vzniká možnosť neopraviteľnej poruchy na kábliku.
o baterku sa neboj, az na niektore zruty (hac5 - vlastna skusenost) vydrzia dost dlho, a ak nie, tak baterka stoji 1€
nooo funkcie sice ma,ale vydrz,po po dvoch jazdach mi spadol na zem a bolo po funkciach ostala mi iba kabelaz s magnetom
o baterku sa neboj, az na niektore zruty (hac5 - vlastna skusenost) vydrzia dost dlho, a ak nie, tak baterka stoji 1€
Myslim si, ze sa to neoplati pretoze v cene nieje snimac. Cize musim pocitat este s nejakym doplatkom. Ale dakujem za ochotu
Velmi si ma zaujal
Zaujima ma,ze co je to ta Kadencia ??
sportester mam sigmu uz 5 rokov,funguje bez problemu,ja uz som mal vseliake lacne computre (za 9 rokov 6ks)ale teraz uz idem kupit sigmu tak dufam,ze uz bude pokoj
kolko krat za min otocis klukami, ale ak si ani netusil co to je, vyber si lacnejsi bez kadencie (pouziva sa to pri treningu, aby si sa mohol kotrolovat, ci slapes "silovo" = nizka kadencia, alebo "kadencne".......)
Nakoniec som sa rozhodol pre tento : http://www.suncycle.sk/tachometre/prislusenstvo/computer_sigma_bc_1009/
Myslim si,ze mi bude stacit a budem s nim spokojny. Dakujem za rady
edit: teraz citam ze stacia zakladne funkcie ale bral by som ho aj tak, normalne sa jeho cena pohybuje trochu vyssie
Myslim si,ze mi bude stacit a budem s nim spokojny. Dakujem za rady
budeš s ním spokojný ja mám tu 1609 sts bez kadencie, ale tú chcem dokúpiť. Je to naozaj dobrý tachometer, ale najprv sa mi po skoro mesiaci vybila original bateria, tu som vymenil a fachčí už min. pol roka
Aby to meralo cisty cas vyletu.
Vytkol by som mu len 2 veci, chýba mi podsvietenie - ale to by pochopiteľne skracovalo životnosť baterky, a tlačítko vyzerá labilne, ale stále funguje spoľahlivo.