Čaute, kto používa alebo používal ťažnú tyč za bicykel pre dieťa? Začína to u nás byť pomaly aktuálne. Aký typ, prípadne značku odporúčate? Skúsil by som s malým jazdiť okrem asfaltových aj nespevnené cesty, ale nič kruté. Potrebujem info z prvej ruky, prípadne ak niekto potrebuje predať, tak za rozumnú cenu vezmem... A zaujíma ma aj to, či existuje riešenie detská sedačka vzadu plus ťažná tyč s druhým krpcom. Či nie je nejaká tyč, čo sa dá upnúť na os môjho bajku...
Mate niekto skusenosti s tym Kidceptorom alebo Tout terrain streamlinerom pripadne inym riesenim tahania dietata za bajkom? Hladam nieco pre babu nech sa vie uz trochu aktivne podielat na vyjazdoch. Lebo ak tak pozeram, tak tych odpruzenych veru na trhu vela nevidim.
Preco chces odpruzeny? Realne ti v tom vydrzi max hodinu bez prestavky a mozno tak 3 hodiny za den (ak som velky optimista) a aj to bude o hubu.
Ja som preto riesil follow-me - do kopca som maleho vytiahol a potom sa mohol pomotat ako chcel. Ked bolo zle, tak som ho pripol aj smerom dole, ale z dietatom riesis take cesty, aby to bolo zvladnutelne.
Pretoze mala ma 4r a jazdi normalne na woom 3 co nie je ani do lahsieho terenu, nieto este pobehat po Karpatoch. Tento system mi pride aj nieco normalnejsi a stabilnejsi ako tie follow-me a trail gator a pod. Mozno sa ale mylim, kedze s tym nemam skusenost, ked tak ma opravte.
Follow-me je na rozdiel od trail gator naozaj pevný aj do bokov - už len tým že sa chytá na 2 body osky a nie na jeden bod na sedlovky. Tiež má kĺb v polke mechanizmu a nie pri uchytení / sedlovke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
KIDCEPTOR - Dětský odpružený cyklovozík
https://www.kidceptor.com/
Teda je to skôr taký drahý ťažný bicykel ako cyklovozík, tak to dávam sem.
Ja som preto riesil follow-me - do kopca som maleho vytiahol a potom sa mohol pomotat ako chcel. Ked bolo zle, tak som ho pripol aj smerom dole, ale z dietatom riesis take cesty, aby to bolo zvladnutelne.
KIDCEPTOR - Dětský odpružený cyklovozík
https://www.kidceptor.com/
Teda je to skôr taký drahý ťažný bicykel ako cyklovozík, tak to dávam sem.
Volal som im...bohuzial zastavili vyrobu takze ani Kidceptor ani Tout Terrain Streamliner sa uz zohnat neda