www.specialized.cz
Chcem sa spytat ci budem musiet kupit aj naslapne pedale, alebo ci mi stacia klasicke pedale. Jazdim rekreacne XC. Teraz pouzivam obycajne tenisky, ktore sa mi na pedaloch smykaju.
Este uvazujem aj o tychto: http://www.specialized.cz/new/doplnek.p ... doplnek=94
www.specialized.cz
2 Godicek: Uprimne povedane kupil by som si uz cez net takmer vsetko na bike (dokonca mozno aj dres - sak ked uz maju tabulky velkosti obvodov a tak) ale tretry urcite bez skusania nie. Nezalezi len od velkosti ale aj od "strihu", ake su siroke atd. Jedine ak odskusat si niekde v shope a potom objednat a aj to len konkretny model. O 2cisla vacsiu (zrejme ako nosis beznu botu) ti povedali? No tak to je pekna volovina. Jedine vyskusat, no a ak u vas nic nedostat tak ked budes mat vylet do vacsieho mesta tak pokukaj resp. ak mas ochotneho predajcu mal by ti vediet nejake veci doniest na odskusanie (pokial su dostupne).
Za radu dakujem
nie ze by bolo ale na 100% to tak bude
Prídeš na to pri dlhších výjazdoch - styčná plocha MTB pedálu je omnoho menšia ako cestného a je to cítiť.
moj typ bol Specialized Sport MTB ked ich tu tolko ludia chvalia ale neviem ako sa v nich bude dat aj chodit.
Lake vyraba aj tretry s podrazkou vibram, takze v tych sa da chodit bez obav z rychleho znicenia.