www.specialized.cz
Chcem sa spytat ci budem musiet kupit aj naslapne pedale, alebo ci mi stacia klasicke pedale. Jazdim rekreacne XC. Teraz pouzivam obycajne tenisky, ktore sa mi na pedaloch smykaju.
Este uvazujem aj o tychto: http://www.specialized.cz/new/doplnek.p ... doplnek=94
www.specialized.cz
To si ma trosku zaskočil práve som si objednal – Northwave Raptor SBS . Začínam mat obavy
Chcem si kupit niake tretry na crossovy bicykel Author namiesto obycajnych tenisiek mam klasicke kovove pedale. Chcem aby to bolo aj vhodne na bezne nosenie,ale musia byt len snurovacie nie suchy zips.A aby sa daly kupit v Bratislave moznost odskusat.
Pacia sa mi tieto ale v Bratislave ich nemaju je nieco podobne,rovnake aj v cene 50eur.
Jazdim prevazne hradza,nespevnene cesty,roviny.Pripadne existuje nieco co ma rovnu s*****.Dik za pomoc
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?manufacturers_id=6&products_id=100330
Specialized Taho Wmn, hnedo-béžové, sedia ako papuče, nikde nedrú, netlačia, rozkoš jazdiť.
Cestné mám Shimano SPD, protektorované, vlastný návrh.
To je živoooot!...
chcem kupit tieto northwave tretry.
problem je v tom ze nikde neviem zohnat moju velkost - 41 alebo 41,5 (podla toho ktore mi sadnu). v KE som nenasiel obchod kde by som si mohol aspon vyskusat nejake v tejto velkosti.
poradte niekto kde by ich mali (vychodne slovensko) - nemusi byt ta farba - aspon velkost aby som si mohol vyskusat.
problem je v tom ze nikde neviem zohnat moju velkost - 41 alebo 41,5 (podla toho ktore mi sadnu). v KE som nenasiel obchod kde by som si mohol aspon vyskusat nejake v tejto velkosti.
poradte niekto kde by ich mali (vychodne slovensko) - nemusi byt ta farba - aspon velkost aby som si mohol vyskusat.
V ISAKU si bol? myslim ze aj v capricorne som videl..
stale je pre mna nepochopitelne ako je mozne ze predajca (isako) nemoze az do konca roka objednat, resp zohnat tretry v mojej velkosti. odpoved "my objednavame 7 mesiacov dopredu" mi "otvara nozik vo vrecku". ved ked predam vsetky 41-ky prvy mesiac sezony, tak vsetci co pridu pocas sezony a chcu 41ku maju smolu? ved to je proti logike podnikania.
do capriku sa pojdem pozriet