Čaute, vedeli by ste mi poradiť alebo odporučiť nejaké tretry pre skutočne veľmi širokú nohu a zároveň veľmi úzky členok? Šírku cez prsty (respektíve cez kosti - od kosti palca po malíček, halux sa to volá) - mám cca 11cm, a členok (i pätu) uzučký dámsky. Diky moc
btw, výrobcovia tretier sú úplne yeb....,
turistické topánky sú viacmenej širšie všeobecne, ale cyklo tretry sú všetky skuvene úzke,
cestné neobujem žiadne, keď tak o 3-4 čísla väčšie, turistické mtb priemerne + 2 čísla,
je to ebem
Skusal som aj ine znacky a vsetko je uzke takze to mam jedno. Jedine co mi zatial sedeli su sworks a aj tie su kusok dlhsie a jazdi sa mi v nich dobre. Hack3r viem neviem, nikdy som to nemal. Jeden tvrdi ze treba brat vacsie druhy ze normalne cislo ake nosim beznu obuv. Tak som to riskol. Nie je to tak vela penazi. Ked tak predam. Lepsie ako kupit 200-300 eurove co nebudu sediet.
Pozeram kufre na sworks mam uplne vpredu cize aj ked su dlhsie tak by som mal posuvat kufre dozadu a tam je more miesta.
Prd su sirsie, mam NW 47cky a su uzke a nizke. Leony praveze viem a preto cena 150 eur nema vyznam ani to porovnavat.
To ze su tvarovane tak ze na spicke je 2cm priestor je mi u riti ked mi nohu drzi a neposuva sa. Nechapem tieto hejty. Mohol som sem dat bezvyznamnu fotku bez popisu ako to robite vsetci co sa chcete len pochvalit ale dal som sem aj info a dalsiu fotku ktora ma aspon nejaku vypovednu hodnotu aj ked viem ze sa tu budete na tom odbavovat.
Neviem ako široká je široká. Shimano bolo zúfalé, ale teraz mi relatívne sedí Specialized. Teda sedí dobre, ale hľadám už menej XC a viac AM tretry a tam je to zložitejšie.
(NW moju veľkosť nevyrába - 49 sú síce dosť široké, ale o veľkosť malé)
Paradoxne shimano je celkom zahada. Mam dvoje mtb tretry(M089 a XC7), ani jedny nie su wide.
M089 su 46.5
Xc7 su 45.5
Sworks 46,5
NW 47(zimne)
Pearl izumi 46
Srsen tiež mám riadne širokú nohu, ale s NW ani Shimano wide som problém nemal. Podľa popisu máš poriadne atyp plutvy, čo tak tretry na mieru?
asi máš pravdu
vlastne ani normálne topánky, alebo športovú obuv neviem kúpiť, ( som veľkosť 46 )
posledné roky chodím len v pracovnej obuvi, tam s tou šírkou nešetria
S teniskami to mam tiez zabavne. Na vsetkych kde je sietka vpredu mam diery po case v mieste malickov. Proste sa prederu na svetlo ?
Uzke typu Puma ferrari a pod ani neobujem.
Mam momentalne doma 6 parov tretier a dalsich 6 parov na ceste a Fizik su z tej prve 6 urcite najsirsie a su najpravdepodobnejsie ze ostanu bohuzial viem dost presne co chcem a mam trochu atyp nohy jednak pol cisla rozdiel (balansujem medzi lava 44,5/45 a prava 45/45,5) a jednak na rozhrani wide a standard. A ked to nesedi tak to pri tych viacdnovych zabavkach vie narobit celkom paseku (teda paseka je to vzdy ale vie to byt aj horsie cize trapenie s tretrami uplne chapem. Momentalne vozim shimano rc701 45 wide ale vacsinou to znamena zlezeny nechet na pravej nohe. Nove rc702 ani 902 nesedia ziadne (45,46 ani wide verzia)...
Je rok 2023. Trh sa už snáď zobudil a pochopil že treba vyrábať aj na široké nohy … niekto nejaké aktuálne rady na široké tretry? Spd alebo cestné to je jedno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano lacne som chcel aby mi nebolo luto v nich chodit a nicit kadetade
turistické topánky sú viacmenej širšie všeobecne, ale cyklo tretry sú všetky skuvene úzke,
cestné neobujem žiadne, keď tak o 3-4 čísla väčšie, turistické mtb priemerne + 2 čísla,
je to ebem
Hack3r viem neviem, nikdy som to nemal. Jeden tvrdi ze treba brat vacsie druhy ze normalne cislo ake nosim beznu obuv. Tak som to riskol. Nie je to tak vela penazi. Ked tak predam. Lepsie ako kupit 200-300 eurove co nebudu sediet.
Pozeram kufre na sworks mam uplne vpredu cize aj ked su dlhsie tak by som mal posuvat kufre dozadu a tam je more miesta.
Gugel asi mas, ale na tvoju ziadost:
https://www.chainreactioncycles.com/bont-riot-road-boa-cycling-shoe/rp-prod167799
https://www.reins.cc/product/riot-buckle/
To by si ale nemal pocit dobrej kupy a usetrenych penazi tak to ani neotvaraj
O 2cm dlhsie fiziky budu urcite super a za 50eur no nekupto.
Leony praveze viem a preto cena 150 eur nema vyznam ani to porovnavat.
To ze su tvarovane tak ze na spicke je 2cm priestor je mi u riti ked mi nohu drzi a neposuva sa. Nechapem tieto hejty. Mohol som sem dat bezvyznamnu fotku bez popisu ako to robite vsetci co sa chcete len pochvalit ale dal som sem aj info a dalsiu fotku ktora ma aspon nejaku vypovednu hodnotu aj ked viem ze sa tu budete na tom odbavovat.
cestné so širokou nohou bez šance
(NW moju veľkosť nevyrába - 49 sú síce dosť široké, ale o veľkosť malé)
M089 su 46.5
Xc7 su 45.5
Sworks 46,5
NW 47(zimne)
Pearl izumi 46
asi máš pravdu
vlastne ani normálne topánky, alebo športovú obuv neviem kúpiť, ( som veľkosť 46 )
posledné roky chodím len v pracovnej obuvi, tam s tou šírkou nešetria
Uzke typu Puma ferrari a pod ani neobujem.
bral som presne moje číslo a vybral som originál vložku a nahradil tenšou a celkom sadli:
https://www.24mx.eu/product/oneal-traverse-spd-mtb-shoes-black-grey_pid-PIA-274268?gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqA4W43H1W8xM2jTWuuqTKEjNLoxBUMZtwlRZLNq-oSgaMhbXLBPYehxoChsQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds