Kategórie
Bike-tech
Akcia -10% GOREWEAR C5 GTX Infinium Soft Lined Thermo bunda, čierna
195 €
-10%
MOC 240 €
Výpredaj -21% AGU Storm Breaker Rain Jacket Essential bunda, čierna
78,99 €
-21%
MOC 100 €
-7% Bridgedale MTB Winter Weight T2 Merino Sport Boot dámske ponožky, čierna/fialová
24,99 €
-7%
MOC 27 €
mam obavu ze by som alfu obliekol par krat za zimu = zbytocna investicia a potreboval skor nieco ako perfetto (fiandre pro by malo byt nieco podobne). vacsinu zimy sme tu posledne roky mali teploty okolo 0, -3 az -5. casto byva okolo +5 stupnov. mam rad 3 vrstvy kedy spodna odvedie pot do strednej a vrchna chrani pred vetrom aby sa stredna moc neochladzovala. skusal som aj 2 vrstvy a nebolo to ono.
sorry za uvahu ale strasne nerad nakupujem a o to viac drahe veci
milos21 ty mas aku velkost tej alfy? myslim ze mame podobne postavy - ja mam 180cm 70kg chudy hrudnik, tenke ruky.
Ja tiež veľmi rád jazdím s Perfettom, keď je na to počasie ako teraz, ale strih Alphy pre mňa milujem
Gusto0 183cm 75kg veľkosť L
Napríklad veľkosť L u Prefetta sa mi zdá veľká hlavne v ramenách, ale keď som skúšal M tak bola tesná ak som plánoval aj nejaké vrstvy pod ňu. Ale už som trochu pribral, tak som rád aj za L
"Použitá je najľahšia trojvrstvová strečová látku GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER®, vďaka ktorej je bunda skvelá do miernejších podmienok. Vďaka elasticite skvelo sadne. Je to rovnaká vonkajšia tkanina, aká sa používa pre bundu Alpha RoS 2, ktorú Cyclingnews.com nazýva „benchmark“ v tom, ako by mali najlepšie zimné bundy fungovať. Avšak pri bunde Go sa v Castelli zriekli integrovanej vložky Alpha, aby ste sa mohli rozhodnúť, akú mieru izolácie budete potrebovať."
viac tu:
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/bundy-a-vesty/prechodne-bundy/castelli-go-bunda-cervenooranzova.html?variant=315476&gclid=Cj0KCQiA-JacBhC0ARIsAIxybyOT2fugRkyyOADiZ7Y3CexKY2G08y_xjwIouST5U5howg_98MYX560aArzeEALw_wcB#315476
ak je problem so strihom tak staci pohladat ine znacky ktore pouzivaju na svoje bundy ten material. sportful, gore ... co sa tyka ceny - cierny piatok uz bol
napiklad ja som sa na alphu nechal ukecat tu na fore - bunda dobra ale moc jednoucelna - uz by som ju nekupil a siel prave do GO pod ktore si vies navolit vrstvy podla teploty a intenzity jazdy na ktoru sa chystas - a tym zvysit teplotny rozsah bundy. alpha je nad +5 nepouzitelna. GO by sa dalo pouzivat kludne aj do +10-12 stupnov s tenkou spodnou vrstvou.
-32% Castelli GO bunda, červenooranžová
149 € -32%
MOC 229 €Tak to by som hned objednával, nenasiel som lepsiu cenu v cervenej farbe ako 239
Neviem aku velkost
https://www.merlincycles.com/castelli-alpha-ros-2-cycling-jacket-aw21-236564.html
Tu maju este Mko