Vidim ze tu vela ludi prispieva zo ZA a z niektorych tem sa vytvorila "vlastna" diskusia ktora vobec nesuvisela s nazvom temy. Takze Zilincania tu sa mozte realizovat, co, kde, kedy, s kym a kam.......
A to slovo bikery som dal do uvodzoviek preto aby sem mohli prispievat aj taky ludia ako robo:) Nieze sa nastve:)
Dakujem za ponuku, ale "kamarati" mi uz zakazali prispievat do debat. Na toho bikera v uvodzovkach som hrdy (sice neviem co to znamena), to bude asi nejaky specialny biker, nie?
Da sa to pochopit rozne, ti si pochopil asi ten horsi variant. Pisu sem aj ziletkary a preto som to dal do uvodzoviek, aby som nemusel pisat dva vyrazy.
no tak sa hadam predstavte co ste zac, aspon kolko mate rokov, co jazdite, ci jazdite aj zavodne a pod...ci sa s Vami vobec oplati niekam ist...ja jazdim kade tade po horach a hlavne dole horami uz par rokov, ale slusnejsi bike mam len jednu sezonu, este stale doplnam zakladnu vybavu spravneho bikera, takze zavodne nejazdim, a asi ani nebudem, v podstate som slusna lama
tak kukam ze sme zo ziliny hned dvaja s rovnakym nickom,co?
predstavovacka -jazdim asi 3 roky. presiel som postupne od komplet pevneho biku (to asi kazdy), kt som postupne prestaval na uz celkom slusnu mashinu. ten som predal na jar a kupil starsieho hodne dobreho fulla. toho aktualne predavam a momentalne jazdim ako inak ze na fule (a nehambim sa zan:)). odkedy som presiel na fulla (teda 3/4 roka) tak vyhladavam narocnejsi teren.
to bobo> si nejaky husty,nie? jazdis v zime?
Aby som sa aj ja teda predstavil. Na biku jazdim len na jesen a v zime. Aj zavody, aj ked nie cisto bikove:) Mam pevny XC bike a nechcem to menit. Potrebujem rychly a nemusi byt moc pohodlny stroj. V zime to je stejne jedno ci mas fula alebo nie.
Kto sa prida v nedelu na vylet na Polom???
ako si prisiel na to ze som husty? to ze ci sa s Vami oplati jazdit som myslel v tom zmysle, ze ci nebudem kdesi vzadu v prachu ..ja jazdim na hardtaile, full bude ked nasetrim, takze asi tak v 30tke... a v zime jazdim, aj ked len vacsinou take vyletiky na vyblaznenie, teraz uz mam dost ojazdene plaste, tak to chcem v najblizsich tyzdnoch niecim lacnejsim vyriesit...a v nedelu nemozem, ostavam totiz v Blave...ale bude tam celkom husto myslim, uz tuto sobotu tam bolo 5cm a odvtedy snezi a snezi...
eee videl si predpoved? okrem toho ze ma prsat tak v tychto srackach som zvedavy kto by mal zaujem. keby nebolo tak hnusne tak by som sa pridal ale z polomu uz som vyrastol:)
S tym pocasim to nevyzera moc dobre. A neviem ci ten polom neostane az na jar:) Predpokladam ze tam uz je par desiatok cm snehu. Vsetko co sa tu dole topi, sa tam udrzi. Ved snezi skoro kazdy den uz vyse tyzdna. Ked to trochu primrzne, da sa celkom dobre vyblaznit aj v lesoparku alebo okoli.
poradit lepsie? podla poziadaviek. ked je trochu snehu tak asi vitazi smer zastranie a dalej moznosti je vela. najlepsie by bolo sa niekedy dohodnut a cosi vymyslime. vikendy jazdim pravidelne ak nieje tak ako tento.
Hellou! Jazdi teraz v okoli niekto na biku, ako to vyzera v lese alebo tak? Vo vyssich polohach je asi vela snehu, a kde nie je sneh je zase vela blata ??? ci nie?
dnes (11.12) gbelany-sedlo ziarce-kotrc.lucka-zastranie-stranik-teplicka(po zjazd.trati) a slo to. pohoda iba otvorene priestranstva vo vyske 550+ uz su neprejazdne. lesy su v pohode.vsetko je zmrznute vacsinou min snehu.aj lesna pasaz zjazdu od maleho stranika zmrznuta a takmer bez snehu. krasny vikend snad tak bude aj buduci
cez leto je siroky pojem. som zo za ale poznam racu,beskydy a javorniky. skratka od ca na juh to poznam dobre. od jari sa ale chystam zautocit aj na region od cadce na sever. a samozrejme co poznam ukazem a co nepoznam rad sa pridam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predstavovacka -jazdim asi 3 roky. presiel som postupne od komplet pevneho biku (to asi kazdy), kt som postupne prestaval na uz celkom slusnu mashinu. ten som predal na jar a kupil starsieho hodne dobreho fulla. toho aktualne predavam a momentalne jazdim ako inak ze na fule (a nehambim sa zan:)). odkedy som presiel na fulla (teda 3/4 roka) tak vyhladavam narocnejsi teren.
to bobo> si nejaky husty,nie? jazdis v zime?
Kto sa prida v nedelu na vylet na Polom???