Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
aky plast tam pojde ?
ja by som k tomu potreboval aj nahradne nohy
Ty nabehaš 150000km?
Nie som elektrikár , ja som ju len chcel dat opravit chalanom vo firme a tí mi povedali co tam odislo a popritom spalilo dalsie suciastky takže sa to nedalo opravit. Jednalo sa o menic z 220v na 12V. Len ide oto ze napr v tých lacnejších ti môžu dat rovnake ledky no tá druhá čast žiarovky môže byt poskladana s nekvalitných sučiastiek ktore ti po roku môžu odíst. Poprípade kolega ma tie lacnejsie ledky a zacali mu blikat alebo bzucat. Takze chalani mi povedali ,že mám radšej investovat do tých drahších lediek
Inak takto mi pol roka po zaruke odišiel rezistor na programovom module práčky. Oficiálny predajca povedal vymenit modul za 180EUR alebo novú práčku. Náš elektrikar povedal daj mi 50 centov na nový rezistor:) Mat šikovného elektrikára je v dnešnej dobe na nezplatenie:)
A tvoje meno preco na nich? To uz si tam mohol dat aj mobil v pripade odcudzenia.
tieto kluce maju nevyhodu v tom, ze stupnica nie je farebne odlisena od materialu kluca
// edit : reagoval som na mamator
nekupoval som v e-shope