Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Hej, je to srandovne - na niektorých skrutkach na bajku mám metricku, na niektorých takúto
Ale kolesa nemozes "pretiahnut".
..inak typek tam moc nadseny z toho nie je... slaba vydrz na baterku, nepouzitelny interny mikrofon a data z externych senzorov sa nedaju v softveri pridat do HD videa s 50/60fps, lebo softver s takymi velkymi subormi nevie pracovat
...a GPS zaznam vraj nie je vobec zosynchronizovany s video zaznamom
K ostatnemu sa zatial vyjadrit nemozem, ale ked vyskusam, tak mozem potvrdit alebo vyvratit v prislusnej teme.
..inak typek tam moc nadseny z toho nie je... slaba vydrz na baterku, nepouzitelny interny mikrofon a data z externych senzorov sa nedaju v softveri pridat do HD videa s 50/60fps, lebo softver s takymi velkymi subormi nevie pracovat
...a GPS zaznam vraj nie je vobec zosynchronizovany s video zaznamom
Nejake kratsie predstavenie tej kamery
Akčná kamera Garmin VIRB XEOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
K ostatne.......
Je mozne zaroven nabijat aj nahravat video?
Na mojej kamere sa da napojim externa baterka a potom nahravam aj 5hodin v kuse.
To som si aj ja pred casom povedal ale nepomohlo. Casom budes chciet Fish eye, makro, nieco pevne, potom sirokac na krajinku atd. Foto je "zrut" penazi.
Na mojej kamere sa da napojim externa baterka a potom nahravam aj 5hodin v kuse.
Prave som to skusil, pripojil som ju na powerbank a normalne fungovala, signalizovalo nabijanie a aj sa dalo nahravat. Co je super, to ma nenapadlo, ja by som to riesil druhou baterkou.
A tiez som skusal G-Metrix data vyexportovat do 1080p/50 snimkov a software s tym nemal problem. Mozno to skor neslo, podla mna na toto stacil nejaky softwarovy update...
Zaujimave ze dnes je cena na nemeckom Amazone 353€