2dutchman:
510 je fasa, ale ta 410 sa im farebne nevydarila
etše 22 dní prosím nezabudni, čas sa kráti...
edit: ja ti to počítam od poslednej ss. sa predĺžila dodacia doba?
Pisosip
Výborne! Máš u mňa plusový bod za príspevok. Tak nejako by to tu malo vyzerať. Mimochodom až na tú farbu /čo nie je až tak podstatné/ sa mi to tvoje LP páči.
Tuším začnem špekulovať aj ja nad nejakým celopérom. Onedlho prispejem svojim "Favoritom 08". hehe
zdar, jeden z mnohych vysnivanych:), od nemeckeho vyrobcu BERGAMONT, http://www.bergamont.de/2007/bike/enduro-8-7 , a cim ma zaujal? jednoduchostou ramu a svojou vahou, o nemikoch je zname ze na kvalite spracovania si potrpia
Pisosip
Výborne! Máš u mňa plusový bod za príspevok. Tak nejako by to tu malo vyzerať. Mimochodom až na tú farbu /čo nie je až tak podstatné/ sa mi to tvoje LP páči.
Tuším začnem špekulovať aj ja nad nejakým celopérom. Onedlho prispejem svojim "Favoritom 08". hehe
pocuvaj kopti, nic v zlom, ale ked pridem na toto forum, tak sa mi zda, ako keby tu bol iba jeden uzivatel a to ty, ked uz davas nejake prispevky, tak k veci a nie hluposti!!!
pisosip
mas sa na co tesit ale tu vidlu ti aj trochu zavidim bo ja mam 100 tam mas 120ku
a kazdy tvrdi ze by vymenil tlmic a dal tam nejaky s locoutom ale myslim si ze je to prakticky zbatocne lebo ta FPS2 funguje uzasne ked slapnes do pedalov ako pevny bike ziadne starosti zo zamykanim
ale jednu upravu by som predsa len spravil predny 160mm kotuc radsej vymen za 180mm ja som to spravil a som rad lebo tie brzdy sa pri dlhom brzdeni zvyknu zohriat aj na vacsom kotuci je to sposobene tym ze to prasiatko je lahke a male a preto dochadza k prehrievaniu rychlejsie ako u inych brzd ale skoro vzdy su viac ako nadpriemerne
jar 2008, - červená intense,možno oranžová
dôvod - Kultovka
prečo - popri štúdiu nebude čas na trening tak na obcasne vozene a blaznenie v terene potrebujem niečo odolnejšie. rád púštam brzdy
2lapierre310
neboj nič. Tvoj čas ešte len príde. to keď budem mať 2/3 chechtov prichystané, tak to teba a dutchmana inak zavalím sskami, že rady, utvrdenia potešenia a tak. Sa ešte spotíš odpisovaním. Ale závidím ti už teraz.
Čo sa týka vidly ja si furt myslím, že keď som to doteraz roky odjazdil na teoretických 7cm, praktických 5cm, tak či tam je 10,12, abo 14 cm vpredu a nejakých 10cm abo 12 vzadu, je to šumafuk. A kýcham na to že či to dajaký marketingový čefo radí len do xc, abo okrajovo am, abo hlavne am. Kým si verím idem, keď si poviem dosť, tak bez hanby potlačím aj dole aj hore kopcom.
p.s. edit: a doteraz brzdím na mechanických deorečkách 2 prstami na páčku, keď husto veľmi je tak troma. Takže mi je úplne jedno čo tá brzda robí, v každom prípade predpokladám, že brzdí lepšie a ľahšie ako to čo mám teraz. (za tie prachy by z toho malo striekať šampanské. )
...Čo sa týka vidly ja si furt myslím, že keď som to doteraz roky odjazdil na teoretických 7cm, praktických 5cm, tak či tam je 10,12, abo 14 cm vpredu a nejakých 10cm abo 12 vzadu, je to šumafuk...
pisosip uz nech som doma ze ti dam zajazdit na 160mm ze zmenis nazor
... Takže mi je úplne jedno čo tá brzda robí, v každom prípade predpokladám, že brzdí lepšie a ľahšie ako to čo mám teraz. (za tie prachy by z toho malo striekať šampanské. )
brzdy idu jednoznacne lahsie ako mechaniky, su kusave ale zvyknu sa zohriat pri dlhsom brzdeni, ale casom uvidis co a ako ale po prechode z mechanik (aj ja som absolvoval) budes mat zozaciatku respekt pred tymi brzdami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
510 je fasa, ale ta 410 sa im farebne nevydarila
etše 22 dní prosím nezabudni, čas sa kráti...
edit: ja ti to počítam od poslednej ss. sa predĺžila dodacia doba?
podobne...
Ď.
Dovody:
-jazdim FR
-stavba (a pevnost) ramu
-cena
-a je strasne pekny.. (podla mna)
foto:
2PaliG: Ď...
mas sa na co tesit ale tu vidlu ti aj trochu zavidim bo ja mam 100 tam mas 120ku
a kazdy tvrdi ze by vymenil tlmic a dal tam nejaky s locoutom ale myslim si ze je to prakticky zbatocne lebo ta FPS2 funguje uzasne ked slapnes do pedalov ako pevny bike ziadne starosti zo zamykanim
ale jednu upravu by som predsa len spravil predny 160mm kotuc radsej vymen za 180mm ja som to spravil a som rad lebo tie brzdy sa pri dlhom brzdeni zvyknu zohriat aj na vacsom kotuci je to sposobene tym ze to prasiatko je lahke a male a preto dochadza k prehrievaniu rychlejsie ako u inych brzd ale skoro vzdy su viac ako nadpriemerne
jar 2008, - červená intense,možno oranžová
dôvod - Kultovka
prečo - popri štúdiu nebude čas na trening tak na obcasne vozene a blaznenie v terene potrebujem niečo odolnejšie. rád púštam brzdy
neboj nič. Tvoj čas ešte len príde. to keď budem mať 2/3 chechtov prichystané, tak to teba a dutchmana inak zavalím sskami, že rady, utvrdenia potešenia a tak. Sa ešte spotíš odpisovaním. Ale závidím ti už teraz.
Čo sa týka vidly ja si furt myslím, že keď som to doteraz roky odjazdil na teoretických 7cm, praktických 5cm, tak či tam je 10,12, abo 14 cm vpredu a nejakých 10cm abo 12 vzadu, je to šumafuk.
p.s. edit: a doteraz brzdím na mechanických deorečkách 2 prstami na páčku, keď husto veľmi je tak troma. Takže mi je úplne jedno čo tá brzda robí, v každom prípade predpokladám, že brzdí lepšie a ľahšie ako to čo mám teraz.
pisosip uz nech som doma ze ti dam zajazdit na 160mm ze zmenis nazor
ale jasne ze ina