My to čumíme už pár dní a dobre sa bavíme. Moja zrůda zvykne zaujať pozíciu s dobrým výhľadom a mať v paži, že chcem ísť ďalej. Vydrží "robiť pozorovateľa" hodiny
Ale aj Ruppert Fawcett, čo kreslí tie karikatúry, musí mať so psami pestré osobné skúsenosti takpovediac z vlastnej postele
Na fb sa posledné dni mihol aj prítulný sloní novorodenec čo sa hodil babe na kolená a zaspal (podotýkam, že čerstvo narodené sloníča má zhruba metrák) a nenapodobiteľne sa chodí túliť, ale neviem to nájsť. To mi už do obývačky asi nevojde
1. podnajom (ocividne sa zabudlo na par detailov pri rekonstukci kupelne a wc)
2. podnajom (ocividne sa zabudlo na par detailov pri rekonstukci kupelne a wc)
normalne ale na papier nedociahne, len ked je zakotulana rolka pri dverach - raz to nahodou to objavila, tak odvtedy obcas skusa ci tam nieco nevysmatra popod dvere
normalne ale na papier nedociahne, len ked je zakotulana rolka pri dverach - raz to nahodou objavila, tak odvtedy obcas skusa ci tam nieco nevysmatra popod dvere
Tak jej sprav radost a nieco jej tam podhod. Ved celym zmyslom jej zivota su len taketo zabavky.
Mamkina Mica zje všetko, čo má priveľa nôh a primálo rozumu, Heidi je fajnová, ale evidentne existujú aj panikári: copyrightscontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net
ehm a nedá mi nepodrypnuť, že poznám aj drsné mašérky, ktoré sa z pavooka rozgleja (Sunny promiň )
zvieratká majú "interné hodiny" riadené priebehom denných teplôt (my vlastne tiež), takže keď chrápe na radiátore, zrazu má zas jar
lepšie povedané, aj rastlinky to tak majú
a aj jednobunkovie potvorstvá
neriadi sa zivocisna risa nahodou dlzkou dni ? .. lebo to by bol dost prepipnak keby zacali naberat kozuch a na babie leto vyplznu a na dusicky zamrznu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/jozef.dupej.3/videos/1021788291175539/
Ale aj Ruppert Fawcett, čo kreslí tie karikatúry, musí mať so psami pestré osobné skúsenosti takpovediac z vlastnej postele
Na fb sa posledné dni mihol aj prítulný sloní novorodenec čo sa hodil babe na kolená a zaspal (podotýkam, že čerstvo narodené sloníča má zhruba metrák) a nenapodobiteľne sa chodí túliť, ale neviem to nájsť. To mi už do obývačky asi nevojde
Haha, zas jak u nás:
1. Preco sa Ti hajzlak vala po zemi.
2. Preco mas taku fugu medzi dverami a podlahou a nemas tam prah.
2. podnajom (ocividne sa zabudlo na par detailov pri rekonstukci kupelne a wc)
normalne ale na papier nedociahne, len ked je zakotulana rolka pri dverach - raz to nahodou to objavila, tak odvtedy obcas skusa ci tam nieco nevysmatra popod dvere
1. Preco sa Ti hajzlak vala po zemi.
2. Preco mas taku fugu medzi dverami a podlahou a nemas tam prah.
he-he presne to som sa chcel opýtať aj ja...
Tak jej sprav radost a nieco jej tam podhod. Ved celym zmyslom jej zivota su len taketo zabavky.
ehm a nedá mi nepodrypnuť, že poznám aj drsné mašérky, ktoré sa z pavooka rozgleja (Sunny promiň
lepšie povedané, aj rastlinky to tak majú
a aj jednobunkovie potvorstvá