okrem toho, ze sa to tu znova s prepacenim zasiera kecami, niektori exoti typu stanig, stale nepochopili, ze to maju ODOVODNIT...o com je potom cela tato nova tema???
okrem toho, ze sa to tu znova s prepacenim zasiera kecami, niektori exoti typu stanig, stale nepochopili, ze to maju ODOVODNIT...o com je potom cela tato nova tema???
ano ano malo by sa ta premazat trochen ... alebo spravit znova osvetu
to nie je podľa mňa celkom ideálne riešenie. Síce bude téma vyzerať fajn, ale prospešné kritické i pozitívne poznámky a skúsenosti od ostatných sa stratia. Problém je so štruktúrou tejto témy. Keby sa to dalo urobiť tak, že sa pridá obrázok s odôvodnením a od toho by bol odklik na komentáre. (ako je to normálne v článkoch). K tomu sa ale musí vyjadriť červo, či je to vôbec technicky možné. Teoreticky by sa to postupom času dalo prepojiť s recenziami. A to by bola pecka.
PaliG nechapem co z tejto temy chces urobit,vsak nech si tu hocikto vycapi nejaky bike co sa mu paci,to ze staniq napisal: "...Velmi sa mi paci ten ramik..." mne osobne staci a preco by som nemohol pripisat svoj nazor na bike co vycapi niekto iny...? Mna viac otravuju tieto kecy ohladom: ako by to tu malo vyzerat,alebo co by sa malo premazat!Preboha vazeny je to tema o vysnivanych bikoch,tak nech si tu hodi hociko hocico ked sa mu paci aj trojkolku s odovodnenim preco sa mu to paci,nerobte z toho politiku...
Este som do tejto temy svojim snom neprispel a ani neprispejem a to len preto, lebo stale sa mi sniva nieco ine a niekoho by to velmi stvalo.
Naozaj nechapem, preco by si tu niekto nemohol daj viac snov, ale s patricnym popisom. A ostatni nech to poriadne obkecaju, tak isto ako pri zenach, nech to ma nejaky zmysel.
2warzone dufal som, ze tato nova tema bude prehladnejsia (pridas obrazok, kratky obkec a koniec) ako ta predosla a pripadne reci by sa riesili v tej starej. a tiez som dufal, ze tie reci (preco je to vysnivany bike) maju vyzerat ako v prvom prispevku tejto temy. teda nie stylom - "ma krasne kvetinky na rame". ale koniec koncov kazdemu podla svojho gusta, len som dufal, ze sa nieco zmeni. a nevyzera to tak...k tomuto dalej radsej cez ss.
Toto je moj vysnivany bike:
Pretoze:
*Zaujal ma tento novy system - Magic Link.
*Znacka - Kona - doverujem spracovaniu, teda vydrzi ramov Kona.
*Bike sa mi velmi paci !
*Splnil by som si sen, a konecne by som mal bike, pri ktorom by som netuzil uz po ziadnom inom copyrightwww.kona.cz www.kona.cz
jar 2008, - červená intense,možno oranžová
dôvod - Kultovka
prečo - popri štúdiu nebude čas na trening tak na obcasne vozene a blaznenie v terene potrebujem niečo odolnejšie. rád púštam brzdy
Zaujimava anabaza, z tvrdeho e***** na 6.6. Rozhodne ale dobry vyber:) Orange by som urcite nebral, ak intense, tak cerveny;)
dôvod - Kultovka
prečo - popri štúdiu nebude čas na trening tak na obcasne vozene a blaznenie v terene potrebujem niečo odolnejšie. rád púštam brzdy
Zaujimava anabaza, z tvrdeho e***** na 6.6. Rozhodne ale dobry vyber:) Orange by som urcite nebral, ak intense, tak cerveny;)
epic bol riesenie slov. pohara XC ... medina a prof. bajkovačka sa nazvajom vylučuju, a navyše mal som 130/150 Marin Wolf Ridge takze s hlbokym zdvihom nemam ziaden problem resp len a len dobre skusenosti
oliver99 nechcem ti kazit radost z vysnivaneho biku,ale pokracujeme tejto teme v druhej casti,nakolko tato uz ma cez 50 stran a prosime si aspon strucny popis co sa ti na biku paci...
Takze tento Pells razzer carbon team je môj vysnivany, pretože má:
-dobrú cenu za tú výbavu
-deore XT dual control, ziadny iny bike som nenasiel co by mal dual control, kotuce shimano XT
-a navyse aj pekna farebna kombinacia a je to Pells.copyrightwww.cyklonemcik.cz www.cyklonemcik.cz
Dufam ze sa dozijem nejakeho takeho biku .
každý kto prispeje nech aj zdôvodní prečo je to jeho vysnívaný bike.
Dôvod trebárs: Kultovka /história značky/
Technické parametre
Spracovanie rámu
Váha
Stavba rámu
tak skus este raz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velmi sa mi paci ten ramik
to nie je podľa mňa celkom ideálne riešenie. Síce bude téma vyzerať fajn, ale prospešné kritické i pozitívne poznámky a skúsenosti od ostatných sa stratia. Problém je so štruktúrou tejto témy. Keby sa to dalo urobiť tak, že sa pridá obrázok s odôvodnením a od toho by bol odklik na komentáre. (ako je to normálne v článkoch). K tomu sa ale musí vyjadriť červo, či je to vôbec technicky možné. Teoreticky by sa to postupom času dalo prepojiť s recenziami. A to by bola pecka.
Naozaj nechapem, preco by si tu niekto nemohol daj viac snov, ale s patricnym popisom. A ostatni nech to poriadne obkecaju, tak isto ako pri zenach, nech to ma nejaky zmysel.
Co konkretne? Nemaz nic, snivajme dalej.
Pretoze:
*Zaujal ma tento novy system - Magic Link.
*Znacka - Kona - doverujem spracovaniu, teda vydrzi ramov Kona.
*Bike sa mi velmi paci !
*Splnil by som si sen, a konecne by som mal bike, pri ktorom by som netuzil uz po ziadnom inom
dôvod - Kultovka
dôvod - Kultovka
epic bol riesenie slov. pohara XC
-dobrú cenu za tú výbavu
-deore XT dual control, ziadny iny bike som nenasiel co by mal dual control, kotuce shimano XT
-a navyse aj pekna farebna kombinacia a je to Pells.
Dufam ze sa dozijem nejakeho takeho biku
EDIT:
každý kto prispeje nech aj zdôvodní prečo je to jeho vysnívaný bike.
Dôvod trebárs: Kultovka /história značky/
Technické parametre
Spracovanie rámu
Váha
Stavba rámu
tak skus este raz
marecej