Ja som mal tiež kedysi z Rokošportu a po 3 rokoch o tom znovu uvažujem, lebo človek nikdy nevie a Alpenverein je asi naj poistenie. Ceny predpokladám že sú všade rovnaké, len niekde ešte pridajú nejakú maličkosť...
Presne ako píšeš. Ja mám hlavne kvôli lyžovačkám a skialpu v zahraničí. Ale bol som aj bikovať v Saalbachu a tiež sa môže niečo stať ani si človek neuvedomí.
Tých 50e ročne za to stojí, keby sa niečo ***** (klop klop na drevo ). Neviem si predstaviť hradiť zo svojho nejaký zásah horskej služby napr. vo Švajci.
ono s tou kartickou mas aj zlavy po chatach na ubytovanie, v obchodoch, aj ked u nas to zatial az tak nefici...
ja som si napr. tento rok po dlhsom case nepoistil, pri prduzovi a dvojickach sa uz tak casto nedostanem na hory, toboz s prespanim, riesim to kratkodobim poistenim, inak cez mira leitnera a SSA sa davam poistit peknych par rokov, stale nejaku "sprostost" poslu teda tie celenky, satky, tusim aj ponozky uz boli + zlavy kadejake na kadeco z ich e-shopu...
Keď už je tu téma "poistenie", tiež som bol pár rokov v Alpenvereine, ale až neskôr som si podrobnejšie prečítal podmienky a zistil som, že ako "žiletkára" sa na mňa úraz na ceste nevzťahuje. Jedine v lese (či už pri bajkovaní alebo turistike). Okrem úrazu treba dať pozor aj na spôsobenie škody. Príklad, ak si náhodou "usteliem" tak tie liečebné náklady mi uhradia buď zo zákonnej alebo z poistky, to človek finančne unesie. Alebo dochrámaný sa dovlečiem domov a tu sa nechám ošetriť. Ale ak niekomu "oškrete" bavoráka, tak sa nedoplatíte. Ako riešite postenie "škôd" vy?
Milan_eS pre ziletkarov v cestnej premavke to samozrejme neplati, poistenie zodpovednosti za skodu sa da pripoistit, na SVK to mas pri poisteni zodpovednosti za skodu z domacnosti, v zahranici si to pripoistujem, je to par centov na den...
údajne je nejaká poistka aj keď má človek licenciu a aj keď si zakúpi číslo na merida cup na rok, tak v tom je zahrnutá aj poistka aj v zmysle toho, že to položíš na tréningu tak to má kryť aj to.
Inak bacha nato na preteky sa treba vždy zvlášť poistiť. Alpenverein kryje aj poškodenie tretích strán. Taktiež treba brat do úvahy klasické poistenie do zahraničia nekryje napr ak sa dolámete mimo zjazdovky alebo kryje len pády na bicykli na spevnených a oficiálnych cyklocestách. Alpenverein kryje všetko aj napr ak budete potrebovat pomoc niekde kde je na lyžiach alebo bicykli zakázané.
konečne vybavená reklamácia z HOPE...prvá zásielka nedorazila...aj som tušil prečo, táto druhá našťastie už hej,aspoň to PSČ a mesto je tam dobre ešteže ma v GLS už poznajú...vymenený komplet orech aj oska...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tých 50e ročne za to stojí, keby sa niečo ***** (klop klop na drevo
ja som si napr. tento rok po dlhsom case nepoistil, pri prduzovi a dvojickach sa uz tak casto nedostanem na hory, toboz s prespanim, riesim to kratkodobim poistenim, inak cez mira leitnera a SSA sa davam poistit peknych par rokov, stale nejaku "sprostost" poslu
http://www.activeplanet.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=294&lnk=oeav